Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.01.2021 00:10

Semnal de alarmă


A A

Gheorghe Stan, nemulțumit de condițiile din Polivalentă

Gheorghe Stan, nemulțumit de condițiile din Polivalentă

❚ „Suntem oameni și nu vreau ca după năpasta care e pe noi, să mai meargă și copilul bolnav acasă, să treacă prin necazuri, nu doresc acest lucru” ❚ „Ne mulțumim și acceptăm să fie puțin căldurică, să știu că nu am nenorocit tinerii sportivi. Noi vrem să oferim ceva în societatea asta, să facem oameni de nădejde” ❚ „Am avut mulți directori la această sală, suntem surprinși de această încăpățânare, pentru că la nici unul nu ni s-a întâmplat acest lucru” ❚ „Nu am nimic cu domnul Burtescu, chiar îl respect, poate l-a îmbătat funcția pe care o are, dar nu e corect ce se întâmplă. Cum să dau ochii cu părinții, când noi căutăm să îi facem bărbați puternici și ei răcesc în aceste condiții?”

 

COSMIN SAVA


S-a discutat mult în ultima perioadă despre problemele de la Sala Sporturilor din Târgoviște, acolo unde nu există căldură, iar sportivii sunt nevoiți să se pregătească în condiții vitrege. Una dintre ramurile sportive afectate este boxul, iar lui Gheorghe Stan, antrenorul secției Clubului Sportiv Târgoviște, îi este din ce în ce mai greu să-și pregătească elevii în Polivalentă. Temperaturile au fost foarte scăzute în ultimii ani, iar o parte din sportivi au acuzat probleme de sănătate, lucru care i-a lăsat un gust amar antrenorului de la CS Târgoviște. Chiar dacă a scos mulți pugiliști de valoare de-a lungul carierei, Stan este nevoit să lucreze în în continuare condiții vitrege, fiind foarte greu ca tinerii să mai fie atrași către sport.

„Nu ni s-a întâmplat asemenea frig în sală până în această iarnă”

Gheorghe Stan a transmis că este pentru prima dată în carieră când se confruntă cu o situație atât de gravă și speră ca ea să se rezolve, pentru că se teme de efectele pe care le poate avea frigul asupra sănătății elevilor săi. „După toate eforturile, am crezut că totul va fi mai bine și vom putea să facem antrenamente în condiții decente. Suntem oameni și nu vreau ca după năpasta care e pe noi, să mai meargă și copilul bolnav acasă, să treacă prin necazuri, nu doresc acest lucru. Înțeleg că se invocă tot felul de motive, dar suntem și noi oameni, avem o limită. Am avut mulți directori la această sală, suntem surprinși de această încăpățânare, pentru că la niciun director nu ni s-a întâmplat acest lucru. Nu ni s-a întâmplat până în această iarnă, cu toate necazurile care au fost și în alți ani, nu s-a mai întâmplat așa ceva la Sala Polivalentă”.

„Mă bucur că sportivi de-ai mei au ajuns oameni de nădejde”

„Cum să dau ochii cu părinții, când noi căutăm să îi facem bărbați puternici și ei răcesc în aceste condiții? Nu am nimic cu domnul Burtescu, chiar îl respect, poate l-a îmbătat funcția pe care o are, dar nu e corect ce se întâmplă. Ne mulțumim și acceptăm să fie puțin căldurică, să știu că nu am nenorocit tinerii sportivi. Noi vrem să facem ceva în societatea asta, să facem oameni de nădejde. Am o satisfacție mare când mă întâlnesc cu foști elevi și mă invită să stăm de vorbă, chiar dacă nu au fost mari campioni. Mă bucur că am realizat ceva și lucrează în instituții importante ale statului”, a mai spus antrenorul de la CS Târgoviște.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Povestea nefardată a unui stadion în reconstrucție
Săndoi susține introducerea sistemului VAR
Chindia mărește accelerația
Săndoi nu se gândește la play-off
Prisăcaru și-a început activitatea la AJF Dâmbovița
Prisăcaru a reușit să atragă simpatia membrilor afiliați
CSM Târgoviște pune accent și pe lupte
Alegerile AJF vor avea loc la Teatrul de Vară
Sala Sporturilor, o țintă a hoților
Succes și cu Rapid


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

20 de ani de crize majore văzute prin lentila Bruxelles-ului european

În ultimii 20 de ani am asistat la diverse crize, unele cu impact european sau chiar mondial. Piața afacerilor europene a fost de fiecare dată foarte sensibilă la aceste fenomene. Câteva exemple sunt demne de semnalat.Îmi amintesc și acum faimoasa zi de 9/11, 11 septembrie 2001. Lucrând deja la EURACTIV, am simțit cum întreaga activitate de la Bruxelles a paralizat. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale