14.01.2021 00:10

Gheorghe Stan, nemulțumit de condițiile din Polivalentă

Gheorghe Stan, nemulțumit de condițiile din Polivalentă
Galerie foto

❚ „Suntem oameni și nu vreau ca după năpasta care e pe noi, să mai meargă și copilul bolnav acasă, să treacă prin necazuri, nu doresc acest lucru” ❚ „Ne mulțumim și acceptăm să fie puțin căldurică, să știu că nu am nenorocit tinerii sportivi. Noi vrem să oferim ceva în societatea asta, să facem oameni de nădejde” ❚ „Am avut mulți directori la această sală, suntem surprinși de această încăpățânare, pentru că la nici unul nu ni s-a întâmplat acest lucru” ❚ „Nu am nimic cu domnul Burtescu, chiar îl respect, poate l-a îmbătat funcția pe care o are, dar nu e corect ce se întâmplă. Cum să dau ochii cu părinții, când noi căutăm să îi facem bărbați puternici și ei răcesc în aceste condiții?”

 

COSMIN SAVA


S-a discutat mult în ultima perioadă despre problemele de la Sala Sporturilor din Târgoviște, acolo unde nu există căldură, iar sportivii sunt nevoiți să se pregătească în condiții vitrege. Una dintre ramurile sportive afectate este boxul, iar lui Gheorghe Stan, antrenorul secției Clubului Sportiv Târgoviște, îi este din ce în ce mai greu să-și pregătească elevii în Polivalentă. Temperaturile au fost foarte scăzute în ultimii ani, iar o parte din sportivi au acuzat probleme de sănătate, lucru care i-a lăsat un gust amar antrenorului de la CS Târgoviște. Chiar dacă a scos mulți pugiliști de valoare de-a lungul carierei, Stan este nevoit să lucreze în în continuare condiții vitrege, fiind foarte greu ca tinerii să mai fie atrași către sport.

„Nu ni s-a întâmplat asemenea frig în sală până în această iarnă”

Gheorghe Stan a transmis că este pentru prima dată în carieră când se confruntă cu o situație atât de gravă și speră ca ea să se rezolve, pentru că se teme de efectele pe care le poate avea frigul asupra sănătății elevilor săi. „După toate eforturile, am crezut că totul va fi mai bine și vom putea să facem antrenamente în condiții decente. Suntem oameni și nu vreau ca după năpasta care e pe noi, să mai meargă și copilul bolnav acasă, să treacă prin necazuri, nu doresc acest lucru. Înțeleg că se invocă tot felul de motive, dar suntem și noi oameni, avem o limită. Am avut mulți directori la această sală, suntem surprinși de această încăpățânare, pentru că la niciun director nu ni s-a întâmplat acest lucru. Nu ni s-a întâmplat până în această iarnă, cu toate necazurile care au fost și în alți ani, nu s-a mai întâmplat așa ceva la Sala Polivalentă”.

„Mă bucur că sportivi de-ai mei au ajuns oameni de nădejde”

„Cum să dau ochii cu părinții, când noi căutăm să îi facem bărbați puternici și ei răcesc în aceste condiții? Nu am nimic cu domnul Burtescu, chiar îl respect, poate l-a îmbătat funcția pe care o are, dar nu e corect ce se întâmplă. Ne mulțumim și acceptăm să fie puțin căldurică, să știu că nu am nenorocit tinerii sportivi. Noi vrem să facem ceva în societatea asta, să facem oameni de nădejde. Am o satisfacție mare când mă întâlnesc cu foști elevi și mă invită să stăm de vorbă, chiar dacă nu au fost mari campioni. Mă bucur că am realizat ceva și lucrează în instituții importante ale statului”, a mai spus antrenorul de la CS Târgoviște.