Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.03.2024 00:13

Autoritățile locale intensifică eforturile pentru proiectul de a aduce...


A A

Gaze naturale în comuna Raciu

Gaze naturale în comuna Raciu

Ștefan Khalil

Autoritățile locale din comuna Raciu și-au asumat angajamentul de a aduce gazele naturale în localitate, în ciuda obstacolelor întâmpinate pe parcursul proiectului. Primarul Vasile Grădinaru a transmis recent că se fac toate eforturile pentru a aduce această utilitate în comună, astfel încât, calitatea vieții cetățenilor din localitate să crească.

Comuna Raciu se confruntă cu o lipsă totală a rețelei de gaze naturale, o situație ce a devenit din ce în ce mai urgentă pentru comunitatea locală. Planurile de construire a rețelei de gaze naturale vizează acoperirea unei suprafețe de 400-500 de metri, inclusiv cele trei sate ale comunei: Șuța Seacă, Siliștea și Raciu.

Cu toate acestea, procesul întâmpină dificultăți în obținerea aprobărilor și a finanțării necesare. Primarul Vasile Grădinaru a transmis că se fac eforturi mari, dar nu a fost primit niciun răspuns privind finanțarea proiectului. „Trebuie să începem de la zero această investiție, nu avem deloc această utilitate în localitate. Încă nu am primit niciun răspuns privind finanțarea pentru proiectul rețelei de gaze naturale. Încercăm să aducem această utilitate cât mai repede în localitate, ea fiind atât de necesară pentru localnici. Așa cum bine știți, trebuie să începem de la zero această investiție, nu avem deloc această utilitate în localitate”, a  subliniat edilul șef.

În continuarea, localnicii așteaptă implementarea acestui proiect. Autoritățile locale sunt determinate să transforme această necesitate vitală într-o realitate benefică pentru toți locuitorii comunei Raciu, depășind eventualele obstacole întâmpinate în parcursul procesului.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante
Investiții importante în infrastructura educațională
La Voinești, extinderea sistemului centralizat de gaze naturale este în grafic
10 cursuri de formare profesională, prin AJOFM Dâmbovița
288 de locuri de muncă disponibile
Cererile de plată pentru motorină, așteptate de la fermieri
Cererile de plată pentru motorină, așteptate de la fermieri


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale