Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.11.2013 08:10

Probleme tot mai mari pe stadioanele județului


A A

Fotbalul sălbatic ia amploare în Dâmbovița

Fotbalul sălbatic ia amploare în Dâmbovița
Stadioanele din județ seamănă tot mai mult cu un câmp de luptă, invadat de barbari

❚ Arbitrul Adrian Andreescu a văzut moartea cu ochii la Bâldana, unde a fost lovit cu pumnul peste față de portarul echipei din Lungulețu, pierzându-și cunoștința: “Nu-mi amintesc nimic, când mi-am revenit, mi se acordau îngrijiri medicale” ❚ “Lovitura a fost neașteptată și foarte puternică, am crezut că l-a omorât pe arbitru. A căzut ca secerat, plin de sânge și nu mai mișca. Într-un final, a dat semne de viață. Chiar mi-am făcut semnul crucii și m-am rugat pentru el să nu se prăpădească așa de tânăr”, ne-a povestit și un martor al evenimentelor ❚ Arbitrii au avut probleme și la meciul din Onoare Vest, Voința Ionești - Voința Vișina (1-1), la finalul căruia s-au refugiat în mașina cu care s-au deplasat. “Unul dintre ei a aruncat cu var înăuntru, chiar și în ochi aveam var. Oaspeții nici măcar nu au mai semnat foaia, pentru că am plecat val-vârtej de la stadion”, ne-a transmis “centralul” Marian Păun ❚ Și la Braniștea (0-2 cu Ibrianu) a fost coșmar pentru arbitri, unde spectatorii au pătruns pe teren, iar unul dintre ei l-a scuipat peste față pe asistentul Costinel Neagu ❚ Chiar și Laurențiu Nicolae a avut ceva probleme cu jucătorii de la Raciu în meciul de la Răzvad (Onoare Nord), întrerupt în minutul 50, după ce oaspeții au rămas în șase jucători ❚ Joi, de la ora 13.00, se va întruni noul Comitet Executiv al AJF Dâmbovița, care va aproba și componența comisiilor jurisdicționale. Să sperăm că de aici înainte măsurile cu cei care provoacă probleme pe stadioanele din județ vor fi mult mai dure, altfel ele nu vor dispărea niciodată

 

COSTIN MIHAI


 

Printre invitații la Adunarea Generală a Asociției Județene de Fotbal, când s-a votat și noul președinte, s-au numărat prefectul Victor Sanda, șeful Poliției Dâmbovița, Danil Zepiși, șeful Jandarmeriei Dâmbovița, Costel Gavrilă, și șeful ISU Dâmbovița, Mirel Pietreanu, care și-au manifestat nemulțumirea că pe stadioanele județului se produc foarte multe incidente.

Cel mai dur s-a exprimat Danil Zepiși, prezentând și o informare impresionantă pe acest subiect a colegilor polițiști. Din păcate, reprezentanții echipelor se pare că nu au înțeles nimic din cele transmise, astfel că duminica trecută au apărut din nou mari probleme la meciurile de fotbal. Până în acest moment, am aflat că un arbitrul a fost lovit violent la Bâldana, pierzându-și cunoștința, alții s-au refugiat în mașină la Ionești, unde s-a aruncat în ei cu var, în timp ce mai mulți au fost scuipați, amenințați și înjurați ca la ușa cortului.

 

“Nu-mi amintesc nimic, mi-am pierdut cunoștința!”

Cel mai rău a pățit-o Adrian Andreescu, la meciul de cupă dintre Dentas Bâldana și Fulgerul Lungulețu, întrerupt în minutul 83, la scorul de 2-1 pentru gazde.

“Am înțeles de la colegi că portarul de la Lungulețu m-a lovit cu pumnul peste față, însă nu-mi amintesc nimic, pentru că mi-am pierdut cunoștința. Când mi-am revenit, mi se acordau îngrijiri medicale. Vă dați seama că nu am mai continuat să arbitrez, abia am reușit să mă țin pe picioare”, a sunat mărturisirea șocantă a tânărului arbitru, lovit cu bestialitate de portarul de la Lungulețu.

“Lovitura a fost neașteptată și foarte puternică, am crezut că l-a omorât pe arbitru. A căzut ca secerat, plin de sânge și nu mai mișca. Într-un final, a dat semne de viață. Chiar mi-am făcut semnul crucii și m-am rugat pentru el să nu se prăpădească așa de tânăr”, ne-a povestit și un martor al evenimentelor.

 

Bombardați cu var la Ionești

Arbitrii au avut probleme și la meciul din Onoare Vest, Voința Ionești - Voința Vișina (1-1), la finalul căruia s-au refugiat în mașina cu care s-au deplasat.

“Totul a pornit de la proasta organizare a meciului. La final, suporterii echipei oaspete au intrat pe teren, ne-au scuipat, ne-au înjurat, astfel că am mers direct la mașină, însă au venit după noi. Unul dintre ei a aruncat cu var înăuntru, chiar și în ochi aveam var. Oaspeții nici măcar nu au mai semnat foaia, pentru că am plecat val-vârtej de la stadion”, ne-a transmis Marian Păun, “centralul” meciului de la Ionești.

Și la Braniștea (0-2 cu Ibrianu) a fost coșmar pentru arbitri, unde spectatorii au pătruns pe teren, iar unul dintre ei l-a scuipat peste față pe asistentul Costinel Neagu.

“Meciul a fost întrerupt vreo două minute, până când arbitrul Mugurel Ciocmată i-a evacuat pe spectatori din incinta suprafeței de joc. Cel mai înjurat a fost însă tușierul Costinel Neagu, numai în flegme l-au ținut, mai ales că la Braniștea lipsesc și porțiuni importante din gardul împrejmuitor. Dacă nu arbitrezi ca ei, te bat de-ți sună apa în cap”, a întărit și un jucător al oaspeților.

Chiar și Laurențiu Nicolae a avut ceva probleme cu jucătorii de la Raciu în meciul de la Răzvad (Onoare Nord), întrerupt în minutul 50, după ce oaspeții au rămas în șase jucători.

 

Solicităm măsuri mai dure din partea comisiilor AJF-iste!

Joi, de la ora 13.00, se va întruni noul Comitet Executiv al AJF Dâmbovița, care va aproba și componența comisiilor jurisdicționale. Să sperăm că de aici înainte măsurile cu cei care provoacă probleme pe stadioanele din județ vor fi mult mai dure, altfel ele nu vor dispărea niciodată. Fără o reacție nemiloasă la nivelul comisiilor, iată că incidentele s-au înmulțit ca număr și au crescut în gravitate.

 

La șefia Comisiei de Competiții și Disciplină a rămas Vasile Stroe, în schimb este posibil să dispară Gigi Iordache și să apară Tinel Aldea și Gigi Bratu. Comisia de Apel va fi condusă în continuare de Ionel Dănciulescu, și aici fiind așteptate modificări. Cât privește Comisia pentru Statutul Jucătorului, se pare că Septimiu Burtescu și-a ales deja un colaborator, pe Valentin Mihalache.

 

Cei mai afectați după alegerile din 14 noiembrie sunt Ion Coman și Ioan Negoescu. Primul va fi înlocuit de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri cu Petruța Iugulescu, iar celălalt a pierdut postul de vicepreședinte al AJF Dâmbovița, fiind aleși în această funcție Gheorghe Tzitzeclis (CSȘ Târgoviște) și Florin Tuiu (Olimpia Morteni).

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale