Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.02.2024 00:14

Primarul Daniel Nica anunță...


A A

Fonduri noi pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Dobra

Fonduri noi pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Dobra

*Valoarea investiției depășește 2 milioane de lei, reprezentând un pas important în îmbunătățirea condițiilor de transport și acces în comunitatea locală

 

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a anunțat semnarea unui contract de finanțare pentru un proiect care privește asfaltarea a 1,1 km de drumuri comunale. Alături de primarul din Dobra, la momentul semnării contractului, a fost prezent și ministru Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea.

Valoarea investiției depășește 2 milioane de lei, reprezentând un pas important în îmbunătățirea condițiilor de transport și acces în comunitatea locală. Proiectul, derulat în cadrul Programului Național "Anghel Saligny", va viza asfaltarea unor tronsoane intens circulate din localitate, precum strada Chinezu către drumul de exploatare cu ieșire spre Finta, în satul Mărcești, strada Prichindel și strada Oțet din satul Dobra. Lucrările vor include nu doar asfaltarea, ci și amenajarea șanțurilor, contribuind la siguranța și confortul circulației.

Primarul Daniel Nica a exprimat recunoștința sa către toți cei implicați în materializarea acestui proiect de importanță majoră pentru comunitatea locală. Cu un optimism evident, Nica a anunțat că lucrările vor începe în primăvara acestui an, marcând un pas decisiv către o infrastructură rutieră modernă și funcțională pentru locuitorii comunei Dobra.

„Zilele trecute, la Ministerul Dezvoltării, alături de domnul ministru Adrian-Ioan Veștea, am semnat un nou contrat de finanțare pentru asfaltarea a încă 1,1 km de drumuri comunale. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit pentru implementarea acestui proiect”, a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
"Comasarea alegerilor provoacă frisoane doar celor care nu au făcut nimic"
"Se stopează un pic accesul unor partide care duc către extremă la Uniunea Europeană"
IPS Nifon: Biserica noastră promovează bunele relații în dialogul intercreștin
Blestemul aurului românilor (II)
Șofer-pericol, băut la volan cu peste 100 de km/h
Proiect pentru construirea unui parc fotovoltaic la Pucioasa
Modernizarea unităților de învățământ cu peste 35 de milioane de lei
Incendiile la locuințe, în vizorul autorităților la Fieni
Blestemul aurului românilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale