Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.01.2024 00:14

Directorul OJFIR Dâmbovița detalii despre...


A A

Finanțarea Investițiilor Rurale Dâmbovița, implementate prin PNDR

Finanțarea Investițiilor Rurale Dâmbovița, implementate prin PNDR

Directorul Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (OJEFIR) Dâmbovița, Veronica Oprea, a adus la cunoștința publicului rezultatele obținute de instituția sa în ultima perioadă. Într-o declarație recentă, Veronica Oprea a vorbit  despre angajamentul OJEFIR Dâmbovița de a atinge toate obiectivele stabilite în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) pentru portofoliul de proiecte gestionate la nivelul Oficiului Județean pentru Programarea Financiară 2014-2020.

În cadrul sesiunilor de depunere a proiectelor, s-au evidențiat multiplele măsuri finanțate din PNDR 2014-2020 la nivelul Oficiului Județean Dâmbovița. Printre acestea se numără:

„Măsura 4-1 și 4-1 A, dedicată investițiilor în exploatații agricole și pomicole. Măsura 4-2, care sprijină investițiile în prelucrarea, comercializarea și dezvoltarea de produse agricole. Măsura 6-1, unde s-a înregistrat un număr impresionant de 1348 de tineri fermieri care au primit sprijin pentru instalarea în agricultură. Măsura 6-2, ce oferă sprijin pentru înființarea de activități non-agricole în zonele rurale, cu 51 de firme beneficiare. Măsura 6-3, care a finanțat 2050 de firme agricole sau zootehnice pentru dezvoltarea fermelor mici. Măsura 6-4, cu sprijin pentru investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole, având 9 societăți beneficiare. Măsura 9-1 și 9-1A, axată pe înființarea grupurilor de producători în sectorul agricol și pomicol, încurajând colaborarea în acest domeniu. Măsura 17-1, care a acordat prime de asigurare pentru culturi, animale și plante, sprijinind 354 de polițe de asigurare”.

Acestea sunt rezultatele obținute de OJEFIR Dâmbovița în implementarea Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) și în gestionarea diverselor măsuri prevăzute în perioada 2014-2020. Directorul OJFIR Dâmbovița, Veronica Oprea, a transmis că obiectivul instituției pe care o reprezintă rămâne acela de a încurajat potențialii beneficiari să participe activ în viitoarele sesiuni de depunere a proiectelor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a zonelor rurale din județ.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Două investiții de amploare la Runcu
Scădere alarmantă a efectivelor de porci în județul Dâmbovița
Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu
"Investițiile private, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a localității!"
ITM Dâmbovița vine în sprijinul studenților străini aflați în căutarea unui loc de muncă
Exporturile și importurile, în picaj în 2023, față de 2022
Ambasadorul Turciei, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița
Sprijinul de la Guvern pentru fermieri
Se lucrează la finalizarea celui mai mare dig de sprijin
Saloanele de frumusețe, în colimatorul Inspecției Muncii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale