Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.03.2024 00:19

În Dâmbovița, pentru marcarea a 202 ani de existență


A A

Festivități de Ziua Poliției Române

Festivități de Ziua Poliției Române

RODICA VASILIU


 

La data de 25 martie, de Ziua Poliției Române, s-a desfășurat ședința festivă organizată de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița pentru marcarea a 202 ani de existență a instituției Poliției Române. Într-o atmosferă de sărbătoare au fost avansați în gradul profesional următor 123 de polițiști din cadrul inspectoratului, respectiv 100 la împlinirea stagiului minim în grad și 23 recompensați cu avansarea în gradul profesional următor înaintea împlinirii stagiului minim în grad, pentru rezultate deosebite în activitate.

După momentul prezentării avansărilor, conducerea inspectoratului a înmânat din partea Inspectoratului General al Poliției Române o distincție de serviciu acordată agentului șef principal de poliție Amuza Cătălin din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru rezultatele remarcabile obținute la competițiile sportive.

Domnul comisar-șef de poliție Polexe Ion-Viorel, desemnat la conducerea inspectoratului, a transmis mulțumiri și felicitări polițiștilor din Dâmbovița pentru activitatea pe care o desfășoară și i-a asigurat în continuare de tot sprijinul conducerii în realizarea obiectivului instituțional de a fi în permanență în slujba comunității, cu profesionalism și dedicare.

De asemenea, în cadrul ședinței, pentru a marca și înțelege aspecte despre trecutul și istoria Poliției Române și despre nevoia permanentă a existenței instituțiilor care contribuie la păstrarea ordinii publice în societate, doamna muzeograf al Muzeului Poliției Române, Nica Mihaela-Cristina, a prezentat mai multe informații în acest sens.

La ședința festivă au participat în calitate de invitați, șefii instituțiilor și structurilor județene, parteneri și colaboratori ai Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Reprezentanții autorităților locale și județene, respectiv primarul Primăriei Municipiului Târgoviște și reprezentantul Consiliului Județean Dâmbovița, i-au felicitat pe polițiști pentru activitățile desfășurate și i-au asigurat în continuare de o bună colaborare.

De altfel, reprezentantul guvernului pe plan local, domnul subprefect Sălișteanu Ioan Corneliu, în numele doamnei prefect, conferențiar universitar doctor Claudia Gilia, a subliniat, printre altele, că „în fața unei lumi în continuă schimbare și a unor provocări tot mai complexe, sunt încrezătoare că echipa de polițiști dâmbovițeni va continua să facă față cu succes, asigurând ordinea și siguranța în comunitatea noastră”.

Doamna Irina Maria Mihai, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, precum și domnul procuror-șef al D.I.I.C.O.T. Biroului Teritorial Dâmbovița, Adrian Ghridoveanu,  au transmis felicitări polițiștilor cu această ocazie festivă și le-a urat să aibă spor în activitate și în acest an, în cadrul misiunilor viitoare.

Ședința s-a încheiat cu premierea polițiștilor care au participat la competițiile sportive organizate în această perioadă, respectiv tenis de masă, tenis de câmp și minifotbal de sală.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival
Pensionarii semnalează că serviciile medicale la domiciliu sunt în scădere
Peste 1000 de persoane și-au găsit un loc de muncă
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale