Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.11.2022 00:17

Directorul Direcției Județene de Statistică se retrage din activitate, prin pensionare!


A A

Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița

Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița

*Prefectul  județului, Claudia Gilia, i-a mulțumit Elenei Brezeanu pentru colaborarea frumoasă și deosebit de fructuoasă *„Las în urmă un colectiv de profesioniști care cu siguranță vor menține probitatea  datelor și informațiilor statistice”

 

Directorii de instituții deconcentrate au participat ieri la ședința ordinară a Colegiului Prefectural care a avut  loc în Sala Unirii și a fost condusă cu mână forte de prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia. Înainte de a se intra în ordinea de zi propriu-zisă a ședinței, Claudia Gilia a ținut să marcheze două evenimente care au legătură directă cu activitatea Colegiului Prefectural. Primul a fost  mesajul de bun venit în ,,familia’’ Colegiului Prefectural Dâmbovița adresat de prefectul județului, Claudia Gilia noului șef al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, comisar șef  Viorel Polexe. Al doilea eveniment a fost unul deosebit de sensibil și încărcat de emoții în mod special pentru directorul Direcției Județene de Statistică Dâmbovița, ec. Elena Brezeanu care a participat la ultima ședință de Colegiu Prefectural, pentru că domnia sa intră într-o nouă perioadă a existenței sale, ieșirea la pensie .  

„Mulțumesc foarte mult pentru colaborarea deosebită pe care am avut-o, în calitate de prefect, cu domnia sa și nu doar în această calitate ci și ca om pentru că este un profesionist deosebit, este un om special întotdeauna pregătit să ne dea informațiile corecte și o foarte bună colaboratoare a tuturor serviciilor deconcentrate’’, a declarat prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia în plenul Colegiului Prefectural. În aplauzele colegilor, Elena Brezeanu a primit din partea prefectului Claudia Gilia un frumos buchet de flori. Încărcată de emoție, Elena Brezeanu și-a luat la revedere de la colegii săi, dar și de la reprezentanții mass media... ,,Las în urmă un colectiv de profesioniști care cu siguranță vor menține probitatea  datelor și informațiilor statistice. Vă mulțumesc tuturor pentru buna colaborare instituțională pe care am avut-o, mulțumesc mass media pentru modul corect și prompt în care a informat opinia publică cu date și informații statistice, a transmis cu emoție în glas, ec. Elena Brezeanu, directorul Direcției Județene de Statistică Dâmbovița, care își va înceta activitatea din data de 2 decembrie 2022.

Ședința de Colegiu Prefectural a continuat cu temele aflate pe ordinea de zi, patru la număr și toate de mare actualitate, respectiv „Înscrierea și acordarea drepturilor de pensie în anul 2022, comparativ cu perioada 2020 – 2021”; „Acțiuni de monitorizare și salubrizare a cursurilor de apă. Calitatea apei, obiective naționale, obiective europene’’; ,,Program de măsuri privind intensificarea controalelor sanitar - veterinare și măsuri dispuse pentru prevenirea toxiinfecțiilor alimentare în perioada sărbătorilor de iarnă 2022’’;    ,,Raport de activitate al Direcției Județene de Sport Dâmbovița pe anul 2022’’. La final, prefectul județului, Claudia Gilia a cerut șefilor de instituții deconcentrate, în mod special instituțiilor responsabile cu siguranța și ordinea publică și control să rămână ,,pe baricade’’ în perioada sărbătorilor de iarnă și a evenimentelor specifice sezonului astfel încât să nu se înregistreze evenimente neplăcute.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Modernizare DS 276 (strada Câmpului) în satul Lunca, comuna Voinești, județul Dâmbovița”
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)
Târgoviștea va aprinde luminile sărbătorilor de iarnă
„Nu suntem mulțumiți de noul ministru al MAI, Cătălin Predoiu”
Uzina UPET Târgoviște obține prestigioasele certificări API
Platformă betonată pentru depozitarea temporară a deșeurilor din construcții
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)
Finanțare asigurată pentru centurile rutiere din Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Situație-limită pentru salvatorii montani dâmbovițeni
Schimbări semnificative în organigrama municipalității Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale