Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.02.2024 00:09

În proba de aruncarea suliței


A A

Elena Constantin, dublă medaliată cu bronz

Elena Constantin, dublă medaliată cu bronz

*  Sportiva legitimată la CSȘ Târgoviște (antrenori Cornel Pătrășcan și Mihai Prodan) a terminat pe locul 4 la seniori

 

Elena Constantin a obținut două medalii de bronz în etapa finală a Campionatului Național de Aruncări Lungi, în proba de aruncarea suliței (U20 și U23). Sportiva legitimată la CSȘ Târgoviște (antrenori Cornel Pătrășcan și Mihai Prodan) a terminat pe locul 4 la seniori. În aceeași probă, Iuliana Constantin a venit pe locul 5 la U23 și pe locul 6 la seniori.

În weekend-ul trecut, a avut loc și Campionatul Național de Alergări la U16 și U18. Cel mai bun loc l-a realizat Rareș Molac (locul 4 – 800 m și locul 7 – 1500 m). Au mai concurat Alexandra Rîmbu, Adrian Știr, Sara Dinu, Sânziana Matei, Maria Ionescu și Ana Hareu. Toți aceștia se pregătesc sub comanda lui Nicolae Guțoiu și Marius Bădiceanu.

Calificare în faza finală la judo

Competiție au avut și judocanii Clubului Sportiv Școlar Târgoviște (antrenori Romel Mușa și Dragoș Gogu), care au obținut calificarea în Faza Finală atât la U14, cât și la U16. La handbal juniori 3 (antrenor Dionis Oprea), CSȘ Târgoviște a cedat categoric în deplasarea cu FC Buzău (45-16). La volei cadete U17, CSȘ (antrenor Ion Atanasiu) a pierdut pe terem propriu cu Bravol Brașov (3-1).

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale