Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.02.2024 00:12

La Potlogi,


A A

Eforturi susținute pentru 100% gaze în comună

Eforturi susținute pentru 100% gaze în comună

*„Acolo unde nu avem rețeaua întregită vom veni cu diferența pentru a completa cu gaze absolut pe fiecare străduță  din comuna Potlogi”

 

Autoritățile locale de la Potlogi și-au propus să rezolve în cel mai scurt timp problema extinderii rețelei de gaze la toate gospodăriile din  localitate unde această utilitate lipsește momentan! Chiar dacă la Potlogi sunt gaze de peste 20 de ani, peste 95% dintre gospodării fiind deja racordate la rețea, au mai rămas anumite porțiuni, pe străduțe ceva mai lăturalnice, unde rețeaua de gaze nu a ajuns. Viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici vrea să rezolve această situație cât mai rapid, astfel încât localitatea să fie acoperită 100% la capitolul gaze.  

„Am primit finanțare pe Programul «Anghel Saligny» pentru extindere de gaze în comuna Potlogi în valoare de 7,5 milioane de lei. Deja se lucrează la Studiul de Fezabilitate și acolo unde nu avem rețeaua întregită, pentru că între timp am mai primit aprobare pentru extindere de la Distrigaz, lucrări pe care le vom scoate la licitație, vom veni cu diferența pentru a completa cu gaze absolut pe fiecare străduță  din comuna Potlogi. Este vorba de o completare, pentru că noi avem gaze de 20 de ani la Potlogi și s-au tot  făcut extinderi  și a rămas prea puțin. În scurt timp vom rezolva problema gazelor, 100%. Dacă până acum aveam 95% gaze în comună, acum vom avea 100 % gaze în toată localitatea”, ne-a declarat viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

 

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

269 de locuri de muncă noi
Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi
Comunicare directă și liberă cu cetățenii, la Voinești
Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație
Infracțiuni... la zi!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale