Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.03.2023 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

E nevoie de echilibru

E nevoie de echilibru

Echipa națională de fotbal a trecut cu bine peste prima acțiune din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2024. România a învins Andorra și Belarus, clasându-se în acest moment pe locul secund în grupă, la egalitate de puncte cu Elveția. Chiar dacă au existat multe discuții legate de lotul selecționat de Edi Iordănescu, se pare că acesta a fost inspirat, ținând cont de faptul că s-a obținut punctaj maxim.

Chiar și în acest context, în care s-au bifat două victorii, au existat în continuare discuții, în special legate de exprimarea echipei naționale, unele îndreptățite, ca opinie personală. Din punct de vedere al punctajului, totul este perfect, după jocurile cu Andorra și Belarus. Dacă ne referim la joc, putem spune că nu ne ridicăm la un nivel care să mulțumească.

Îngrijorător este faptul că România a întâlnit cele mai slabe adversare din grupă, dar chiar și în aceste condiții nu a reușit două partide consistente. Au existat momente bune în fiecare dintre ele, dar și secvențe de joc în care tricolorii au avut probleme importante, atât cu Andorra, cât și cu Belarus. Au fost jucători cu evoluții bune, dar și fotbaliști de la care așteptările au fost mai mari, însă care au rămas datori.

După cele două victorii, sunt foarte multe persoane care ne văd deja la Euro, însă cred că este nevoie de mai mult echilibru, pentru că există posibilitatea ca aceste două rezultate să ne păcălească. România nu mai sperie pe nimeni, un lucru normal, ținând cont de rezultatele înregistrate de echipa națională în ultimii ani. În schimb, faptul că am ajuns să ne temem de naționale precum Andorra sau Belarus ar trebui să ridice multe semne de întrebare.

Echipa națională nu putea spera la o grupă mai slabă de calificare la Campionatul European, așa că nu există scuze, dacă nu vom fi prezenți la turneul final de anul viitor. Sunt multe lucruri de pus la punct și tocmai din această cauză este nevoie de echilibru, pentru că nu s-a obținut nimic, chiar dacă avem 6 puncte din 6 posibile. Selecționerul și jucătorii solicită încredere din partea suporterilor. E momentul potrivit să demonstreze că o merită!

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale