Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.02.2024 00:16

În Dâmbovița,


A A

DSVSA, în continuă căutare de veterinari

DSVSA, în continuă căutare de veterinari

*Directorul DSVSA Dâmbovița, Sandu Tolea, a subliniat necesitatea de a avea un număr adecvat de medici veterinari pe întregul teritoriu al județului

 

În județul Dâmbovița, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) se confruntă cu o cerință permanentă pentru medici veterinari!

Chiar dacă organizarea de concursuri pentru angajări noi la stat este încă suspendată, activitatea intensă de la DSVSA nu încetează niciodată, necesitând o prezență continuă a medicilor veterinari pentru a acoperi toate aspectele legate de supravegherea și controlul alimentelor și a sănătății animalelor din județ.

În plus, și în 2024, medicii veterinari vor fi  implicați activ în campaniile de vaccinare a păsărilor și animalelor domestice, precum și în eforturile de combatere a bolilor animalelor, cum ar fi pesta porcină africană, care rămâne o preocupare majoră pentru autoritățile veterinare dâmbovițene.

Directorul DSVSA Dâmbovița, Sandu Tolea, a subliniat necesitatea de a avea un număr adecvat de medici veterinari pe întregul teritoriu al județului, menționând că, în prezent, instituția se bazează pe aproximativ 90 de medici veterinari angajați și aproximativ 160 de medici veterinari concesionari care desfășoară activități în teritoriul județului.

„Pot spune că numărul actual nu este suficient pentru a face față tuturor cerințelor și provocărilor. Spre sfârșitul anului trecut, a fost organizat un concurs pentru ocuparea a nouă posturi vacante de medici veterinari, însă doar trei candidați au reușit să treacă probele. Sperăm ca în următoarea perioadă să mai organizăm și alte concursuri și să avem câți mai mulți candidați”, a transmis directorul DSVSA Dâmbovița, Sandu Tolea.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Mai contează, la vot, poporul român?
DN 71 Bâldana - Târgoviște pe 4 benzi, gata în 2026
Razie rutieră cu peste 100 de amenzi
Amenzi „cu carul” pentru tăieri ilegale de lemne
Acțiune amplă Truck & Bus a poliției
"CONSTRUIRE HOTEL DE 4 STELE ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE"
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa
Mai mult de 1000 de arbori, gata de plantare în Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale