Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.02.2024 00:17

În acest an,


A A

Două Olimpiade Naționale la Târgoviște

Două Olimpiade Naționale la Târgoviște
foto arhivă

În perioada 20-26 aprilie, municipiul Târgoviște se pregătește să devină epicentrul competiției pentru două Olimpiade Naționale de prestigiu. Evenimentele sunt organizate de Ministerul Educației în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița și promit să aducă în prim-plan excelența și pasiunea pentru limbi străine.

Prima dintre acestea este Olimpiada Națională la Limba Rusă Modernă, care se va desfășura în intervalul 20-24 aprilie. Târgoviște va fi martorul talentului și abilităților lingvistice ale celor mai buni elevi din întreaga țară, care vor concura pentru titlul de campion național la această disciplină.

Cea de-a doua competiție  ce va fi găzduită de municipiul Târgoviște este Olimpiada Națională la Limba Germană Modernă, programată în perioada 20-26 aprilie. Elevii pasionați de limba și cultura germană vor avea ocazia să își demonstreze cunoștințele și să concureze pentru a fi recunoscuți drept cei mai buni în domeniu. Aceste evenimente nu fac decât să sublinieze rolul important pe care educația și promovarea limbilor străine îl au, iar Târgoviște se va transforma pentru o săptămână într-un adevărat centru al excelenței lingvistice.

De asemenea, în luna mai, Târgoviște va găzdui etapa națională a Concursului „Business Plan”, oferind tinerilor antreprenori și viitorilor lideri de afaceri șansa de a-și prezenta ideile și proiectele inovatoare în fața unei audiențe prestigioase. Astfel, municipiul Târgoviște se pregătește să devină destinația de top pentru tinerii talentați din întreaga țară, punând în valoare atât abilitățile lingvistice, cât și spiritul antreprenorial al viitoarei generații.

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana
Ajutor pentru Centrul de copii cu Autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”
Meditație la Duminica a 3-a din Post


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale