Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.02.2024 00:13

Pregătite de administrația locală, urmează...


A A

Două investiții de amploare la Runcu

Două investiții de amploare la Runcu

Ștefan Khalil


Administrația locală din comuna Runcu se pregătește să inițieze două proiecte de amploare! Primarul Gheorghe Brebeanu a anunțat că prioritățile includ construirea unui pod nou peste Râul Ialomicioara și edificarea unui modern Cămin Cultural în satul Bădeni.

Primul proiect, finanțat prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, vizează construirea unui pod nou ce va traversa Râul Ialomicioara. Acest pod va conecta zonele din jur, facilitând accesul și contribuind la dezvoltarea infrastructurii rutiere locale.

În paralel, administrația locală planifică construcția unui Cămin Cultural modern în satul Bădeni. Această inițiativă va amplifica infrastructura culturală a comunității, oferind un spațiu adecvat pentru evenimente culturale, educaționale și sociale.

Primarul Brebeanu a subliniat importanța atragerii de fonduri externe pentru realizarea acestor proiecte, recunoscând că bugetul local nu este suficient pentru a le demara. El a accentuat că dezvoltarea turismului reprezintă o prioritate și că proiectele propuse vor contribui la stimularea acestuia. Astfel, planurile includ și asfaltarea a trei kilometri de drum, precum și alte inițiative menite să sprijine sectorul turistic.

Avem proiecte de investiții semnificative pe care dorim să le realizăm, însă suntem conștienți de limitele bugetului nostru. Pentru noi, dezvoltarea turismului reprezintă o prioritate. Intenționăm să asfaltăm trei kilometri de drum, unde se află pensiuni, și să construim un pod peste Râul Ialomicioara, tot în cadrul programului Anghel Saligny. De asemenea, avem în plan edificarea unui Cămin Cultural în satul Bădeni. Toate acestea sunt proiecte de importanță majoră, pe care ne propunem să le finalizăm, dacă este posibil, în acest an” , a declarat primarul comunei Runcu, Gheorghe Brebeanu.

Aceste investiții nu sunt doar proiecte de infrastructură, ci și mijloace de revitalizare a vieții culturale și turistice în comuna Runcu.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Schimbări climatice afectează vegetația în sudul județului Dâmbovița
Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporală
Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante
Investiții importante în infrastructura educațională


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale