Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.05.2024 00:16


A A

Dosar penal pentru șofer-pericol

Dosar penal pentru șofer-pericol

La data de 19 mai a.c., în jurul orei 16:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au surprins în trafic pe drumul național 72, în localitatea Picior de Munte, un autoturism condus de un bărbat, de 70 de ani, din comuna Dragodana.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, iar, în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Bunuri sustrase recuperate de polițiști

La data de 18 mai a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizați de către un bărbat, de 48 de ani, din comuna I. L. Caragiale cu privire la faptul că din grădina vecinului său au fost sustrase mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, în noaptea de 17 spre 18 mai a.c., doi tineri, de 15 ani, ambii din comuna I. L. Caragiale, ar fi sustras o motocicletă și un ATV destinat copiilor, ce aparține unui bărbat de 45 de ani, din localitate.

Polițiștii au identificat bunurile sustrase pe albia unui pârâu de pe raza localității, acestea fiind restituite persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni.

 

Accident rutier grav la Șuța Seacă

 Ieri după-amiază, 20 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Șuța Seacă. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 24 de ani, din comuna Morteni, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 72, în afara localității Șuța Seacă, ar fi acroșat și accidentat un bărbat, de 43 de ani, din județul Vâlcea.

În urma impactului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 




Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Omagiu adus eroilor neamului
Polițiștii, în dialog cu copiii
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
ISU Dâmbovița, victorie la Competiția națională de descarcerare și prim ajutor
Poliția, pe urmele unei escrocherii cu fonduri europene
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
Daruri Centrului pentru Copii cu Autism și Sindrom Down „Sf. Maria”
Șofer-pericol, reținut de polițiști
Controalele și calitatea serviciilor medicale
Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, în pragul inaugurării


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alarmă la granițele României

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, îngrijorat în urma summitului B9 de la Riga, a declarat: „Rusia va continua să reprezinte cel mai mare risc de securitate pentru statele noastre și pentru securitatea europeană. Trebuie să fim pregătiți să acționăm în consecință”.

Cu alte cuvinte, primejdia este iminentă. Și cum să nu fie astfel, atâta vreme... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale