Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.02.2024 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Diego e manager sau antrenor?

Diego e manager sau antrenor?

Apreciez deschiderea antrenorului italian de la Chindia, cu un discurs coerent la emisiunile tv în care apare ca invitat. Diego Longo oferă răspunsuri cu generozitate, lasă impresia că este foarte implicat în pregătirea echipei și stăpânește  mesajul motivațional. Cred că prin aparițiile sale în spațiul public, mai degrabă câștigă simpatie, decât să atragă antipatie.

Italianul pune accent pe caracterul și pe implicarea jucătorilor în procesul de pregătire, lăsând impresia că toți cei care au părăsit clubul în această iarnă, cu mici excepții, au tratat cu superficialitate aceste cerințe. Poate că are dreptate, până la urmă, are la îndemână numeroase informații legate de fiecare jucător.

Cu toate acestea, anumite răspunsuri oferite în cadrul emisiunii Sport Bazar nu m-au convins. Ca de exemplu, cedarea gratuită a unor jucători importanți, precum Dorian Railean și Vlad Prejmerean. Indiferent de motivele invocate, ce țin de dorința de a părăsi clubul sau de a prinde un contract superior, cei doi nu ar fi trebuit lăsați să plece așa de ușor. Mai ales Railean, titularul naționalei Republicii Moldova. Pe acest post, opțiunile reale se limitează la Iustin Popescu, un portar cu experiență, dar foarte puțin folosit.

Consider că, este mai indicat să renunți la jucători importanți, abia după ce acoperi posturile deficitare. Ce însemna asta, ca fiecare jucător să plece oricând dorește? E ușor de invocat motive, ce țin de neacomodare, antrenor nepotrivit, salarii restante sau oferte mai bune. Și Georgian Honciu a cerut să plece de la Metaloglobus, pentru a semna cu Chindia, însă cei de acolo nici nu au vrut să audă. Nici varianta cu Golofca nu m-a dat pe spate.

Adevărat, Cătălin a avut o ieșire neinspirată la finalul meciului cu Chiajna, dar câte astfel de discuții nu apar într-un vestiar suprapopulat? Diego Longo face și desface transferuri, o politică mai degrabă managerială, decât o strategie tehnică. În timp ce el se declară mulțumit de lot, pentru a atinge obiectivul în continuare declarat, promovarea în SuperLigă, eu sunt mai degrabă reținut.

Fie că ne plăceau sau nu anumiți jucători, ei reprezentau soluții. Unii ca titulari, iar alții ca dubluri importante pentru titulari. Sunt de acord că bugetul de salarii nu mai putea fi susținut la nivelul din tur, însă au plecat prea mulți jucători cu potențial. Îl aștept luni pe Diego la Sport Show, așa cum am stabilit. Sunt multe subiecte de dezbătut.

 


Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

S-a stabilit programul Cupei României
Unele motivate, altele hazardate
Mesajul lui Boriga, după despărțirea de Chindia
Au prins finale la Cupa României
Victorie la scor de tenis
S-au jucat finalele Fazei Regionale
România la Jocurile Olimpice
Flacăra a început pregătirile pentru noua stagiune
Să fie Ghergu salvatorul Chindiei?
Antrenament în Bucegi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale