Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.02.2024 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Diego e manager sau antrenor?

Diego e manager sau antrenor?

Apreciez deschiderea antrenorului italian de la Chindia, cu un discurs coerent la emisiunile tv în care apare ca invitat. Diego Longo oferă răspunsuri cu generozitate, lasă impresia că este foarte implicat în pregătirea echipei și stăpânește  mesajul motivațional. Cred că prin aparițiile sale în spațiul public, mai degrabă câștigă simpatie, decât să atragă antipatie.

Italianul pune accent pe caracterul și pe implicarea jucătorilor în procesul de pregătire, lăsând impresia că toți cei care au părăsit clubul în această iarnă, cu mici excepții, au tratat cu superficialitate aceste cerințe. Poate că are dreptate, până la urmă, are la îndemână numeroase informații legate de fiecare jucător.

Cu toate acestea, anumite răspunsuri oferite în cadrul emisiunii Sport Bazar nu m-au convins. Ca de exemplu, cedarea gratuită a unor jucători importanți, precum Dorian Railean și Vlad Prejmerean. Indiferent de motivele invocate, ce țin de dorința de a părăsi clubul sau de a prinde un contract superior, cei doi nu ar fi trebuit lăsați să plece așa de ușor. Mai ales Railean, titularul naționalei Republicii Moldova. Pe acest post, opțiunile reale se limitează la Iustin Popescu, un portar cu experiență, dar foarte puțin folosit.

Consider că, este mai indicat să renunți la jucători importanți, abia după ce acoperi posturile deficitare. Ce însemna asta, ca fiecare jucător să plece oricând dorește? E ușor de invocat motive, ce țin de neacomodare, antrenor nepotrivit, salarii restante sau oferte mai bune. Și Georgian Honciu a cerut să plece de la Metaloglobus, pentru a semna cu Chindia, însă cei de acolo nici nu au vrut să audă. Nici varianta cu Golofca nu m-a dat pe spate.

Adevărat, Cătălin a avut o ieșire neinspirată la finalul meciului cu Chiajna, dar câte astfel de discuții nu apar într-un vestiar suprapopulat? Diego Longo face și desface transferuri, o politică mai degrabă managerială, decât o strategie tehnică. În timp ce el se declară mulțumit de lot, pentru a atinge obiectivul în continuare declarat, promovarea în SuperLigă, eu sunt mai degrabă reținut.

Fie că ne plăceau sau nu anumiți jucători, ei reprezentau soluții. Unii ca titulari, iar alții ca dubluri importante pentru titulari. Sunt de acord că bugetul de salarii nu mai putea fi susținut la nivelul din tur, însă au plecat prea mulți jucători cu potențial. Îl aștept luni pe Diego la Sport Show, așa cum am stabilit. Sunt multe subiecte de dezbătut.

 


Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a câștigat Cupa României
Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Record de participare la Cupa Rotary Contratimp
Sorana Cîrstea, eliminată în semifinale la Dubai
Andrei Flaider e șeful ultimei promoții de arbitri
Voința Crețu are aspirații la Liga a 4-a
Chindia suferă
Chindia nu merită play-off
Longo încă speră la play-off
Victorie clară la baschet


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale