Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.12.2023 00:15

Primăria pregătește două investiții majore


A A

Dezvoltare și modernizare în comuna Runcu

Dezvoltare și modernizare în comuna Runcu

Administrația locală din comuna Runcu se angajează într-un efort semnificativ de dezvoltare prin planificarea a două proiecte majore menite să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor. Primarul Gheorghe Brebeanu a dezvăluit că una dintre prioritățile de top este construirea unui pod nou ce va traversa Râul Ialomicioara, proiect ce va beneficia de finanțare prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Simultan, administrația locală planifică să demareze construcția unui modern Cămin Cultural în satul Bădeni, amplificând astfel infrastructura culturală a comunității. Realizarea acestor proiecte de anvergură va începe odată ce sursa de finanțare va fi asigurată, ținând cont de importanța acestora pentru comunitatea locală.

Primarul Gheorghe Brebeanu a subliniat că fondurile disponibile în bugetul local nu sunt suficiente pentru a demara astfel de investiții și că atragerea de fonduri externe devine esențială pentru a susține proiectele ambițioase de dezvoltare.

El a declarat: „Avem proiecte de investiții semnificative pe care dorim să le realizăm, însă suntem conștienți de limitele bugetului nostru. Pentru noi, dezvoltarea turismului reprezintă o prioritate. Intenționăm să asfaltăm trei kilometri de drum, unde se află pensiuni, și să construim un pod peste Râul Ialomicioara, tot în cadrul programului Anghel Saligny. De asemenea, avem în plan edificarea unui Cămin Cultural în satul Bădeni. Toate acestea sunt proiecte de importanță majoră, pe care ne propunem să le finalizăm, dacă este posibil, în acest an”.

Aceste inițiative sunt văzute nu doar ca proiecte de infrastructură, ci și ca mijloace de stimulare a dezvoltării turismului și a vieții culturale în comuna Runcu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

UPET SA Târgoviște face angajări!
Proiecte de peste 216 milioane lei pentru dezvoltare și modernizare
Investițiile în infrastructura rutieră din comuna Raciu se reiau
Două investiții de amploare la Runcu
Scădere alarmantă a efectivelor de porci în județul Dâmbovița
Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu
"Investițiile private, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a localității!"
ITM Dâmbovița vine în sprijinul studenților străini aflați în căutarea unui loc de muncă
Exporturile și importurile, în picaj în 2023, față de 2022
Ambasadorul Turciei, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale