Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.06.2024 00:16

La cea mai recentă ședință a CJPV Dâmbovița,


A A

Dezbateri „fierbinți” despre problemele vârstnicilor

Dezbateri „fierbinți” despre problemele vârstnicilor

La cea mai recentă ședință a Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice (CJP) Dâmbovița, președintele Gheorghe Popa a atras atenția asupra unor probleme majore cu care se confruntă persoanele în vârstă din județ.

În cadrul întâlnirii, Gheorghe Popa a vorbit despre două aspecte critice. Primul se referă la comportamentul inadecvat al unor angajați ai entităților responsabile de eliberarea documentelor necesare pentru recalcularea pensiilor. Gheorghe Popa a descris atitudinea acestor angajați ca fiind distanțată, rece, neimplicată și plictisită, ceea ce adaugă o povară suplimentară asupra pensionarilor care deja se confruntă cu dificultăți în acest proces.

Al doilea aspect abordat de președinte a vizat problemele generale ale vârstnicilor din Dâmbovița, subliniind dificultățile cu care se confruntă cei cu probleme de sănătate. Gheorghe Popa a vorbit cu tristețe despre impactul pensiilor mici și al prețurilor în continuă creștere la produsele de strictă necesitate, inclusiv la medicamente, asupra calității vieții bătrânilor.

Este inacceptabil ca persoanele în vârstă să fie tratate cu atâta indiferență de către cei care ar trebui să le acorde sprijin. De asemenea, creșterea constantă a prețurilor și pensiile insuficiente fac viața foarte dificilă pentru mulți dintre vârstnicii noștri", a declarat Gheorghe Popa.

Președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița a cerut măsuri urgente pentru a remedia aceste probleme și a asigura un tratament respectuos și empatic pentru toți pensionarii. De asemenea, a solicitat sprijin pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale vârstnicilor, subliniind necesitatea unor politici publice mai eficiente în acest sens.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă
Reabilitarea școlilor gimnaziale Nr. 1 și Nr. 6, pe masa CLM Târgoviște
Autorizație de construire GIGI AUTO SRL
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)
Investiții masive pentru transportul public la Târgoviște
Săptămână „de foc” pentru pompierii dâmbovițeni
Un proiect internațional finanțat de Institutul Cultural Român


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)

Pe mine, unul, ofensiva naționalistă de la europarlamentare în occidentul Uniunii Europene nu m-a luat prin surprindere, cum, de pildă, i-a luat pe Macron și Schultz. Era de așteptat, se simțea deja în aer și a fost produsă de aroganța dictatorilor din Consiliul Europei și din Comisia Europeană, care și-au închipuit Uniunea ca pe propria moșie. Și uite că răzbunarea, pe fond îndreptățită, a venit -, dar dacă mă îngrijorează... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale