Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.09.2022 00:10

Cupa României. CSA Steaua - Chindia Târgoviște 1-2 (1-0)


A A

Debut victorios pentru Toni Petrea

Debut victorios pentru Toni Petrea

* Meciul a fost unul complicat pentru Chindia, care a fost condusă la pauză, însă elevii lui Toni Petrea au avut puterea să întoarcă soarta în partea a doua

 

Marți seară, la Mioveni, Chindia Târgoviște a evoluat în play-off-ul Cupei României, ediția 2022-2023, în compania divizionarei secunde CSA Steaua București. Pentru echipa dâmbovițeană acesta a fost primul meci din competiția KO, în timp ce formația din capitală a fost nevoită să treacă de Flacăra Moreni, pentru a ajunge în această fază a cupei. Meciul a fost unul complicat pentru Chindia, care a fost condusă la pauză, însă elevii lui Toni Petrea au avut puterea să întoarcă soarta, în partea a doua a meciului, și au obținut calificarea în grupele Cupei României.

Adi Popa a deschis scorul

Meciul a început echilibrat, însă la prima ocazie mai serioasă, CSA Steaua a reușit să deschidă scorul. Balgiu l-a deposedat pe Neguț, a pasat pentru Adi Popa, iar experimentatul fotbalist l-a driblat pe Celea și a punctat cu un șut la colțul lung (25). Chindia a oferit replica rapid, însă șutul lui Dani Popa a fost reținut de Iancu (27), iar mai apoi, șutul lui Popadiuc a fost deviat de portarul stelist în transversală (31).

Cherchez a punctat decisiv

Chindia a reușit să egaleze la prima fază importantă din actul secund. Șerban a centrat excelent pentru Dani Popa, iar acesta a marcat cu o lovitură de cap (49). Steaua a încercat să revină în avantaj, însă Chipirliu a finalizat slab (69), iar Gheorhe nu a prins cadrul porții cu un șut din afara careului (83). Chiar dacă echipa gazdă a fost mai periculoasă, Chindia a reușit să dea lovitura la capătul unei faze lucrate frumos de Popa, Neguț și Cherchez, ultimul marcând decisiv (84).

Caseta tehnică

Stadion: Mioveni. Au marcat: Adi Popa (25) / Dani Popa (49), Cristi Cherchez (84). Arbitru central: Vlad Baban (Iași). Arbitri asistenți: Florian Alexandru Vișan (Galați) și Petruța Iugulescu (Buftea). Arbitru de rezervă: Dan Ștefan Buzărnescu (Craiova). Observator arbitri: Gheorghe Moise (București). Delegat joc: Mihai Andrieș (București).

Steaua: H. Iancu – Oroian (87 Enceanu), Beța, Săbău, Ad. Iie – Balgiu (87 Mihăescu), Bărbulescu (89 E. Pacionel) – Drăghici, Șt. Pacionel, Ad. Popa – Chipirliu (70 Gheorghe). Antrenor: Daniel Oprița.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, Dumitrașcu (80 Cherchez) – A. Șerban (80 Ioniță), Passaglia (46 Mihaiu), Popadiuc, Akhmatov, Neguț (89 C. Dinu) – D. Popa (90+1 Grubac). Antrenor: Toni Petrea.

 

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale