29.09.2022 00:10

Debut victorios pentru Toni Petrea

Debut victorios pentru Toni Petrea
Galerie foto

* Meciul a fost unul complicat pentru Chindia, care a fost condusă la pauză, însă elevii lui Toni Petrea au avut puterea să întoarcă soarta în partea a doua

 

Marți seară, la Mioveni, Chindia Târgoviște a evoluat în play-off-ul Cupei României, ediția 2022-2023, în compania divizionarei secunde CSA Steaua București. Pentru echipa dâmbovițeană acesta a fost primul meci din competiția KO, în timp ce formația din capitală a fost nevoită să treacă de Flacăra Moreni, pentru a ajunge în această fază a cupei. Meciul a fost unul complicat pentru Chindia, care a fost condusă la pauză, însă elevii lui Toni Petrea au avut puterea să întoarcă soarta, în partea a doua a meciului, și au obținut calificarea în grupele Cupei României.

Adi Popa a deschis scorul

Meciul a început echilibrat, însă la prima ocazie mai serioasă, CSA Steaua a reușit să deschidă scorul. Balgiu l-a deposedat pe Neguț, a pasat pentru Adi Popa, iar experimentatul fotbalist l-a driblat pe Celea și a punctat cu un șut la colțul lung (25). Chindia a oferit replica rapid, însă șutul lui Dani Popa a fost reținut de Iancu (27), iar mai apoi, șutul lui Popadiuc a fost deviat de portarul stelist în transversală (31).

Cherchez a punctat decisiv

Chindia a reușit să egaleze la prima fază importantă din actul secund. Șerban a centrat excelent pentru Dani Popa, iar acesta a marcat cu o lovitură de cap (49). Steaua a încercat să revină în avantaj, însă Chipirliu a finalizat slab (69), iar Gheorhe nu a prins cadrul porții cu un șut din afara careului (83). Chiar dacă echipa gazdă a fost mai periculoasă, Chindia a reușit să dea lovitura la capătul unei faze lucrate frumos de Popa, Neguț și Cherchez, ultimul marcând decisiv (84).

Caseta tehnică

Stadion: Mioveni. Au marcat: Adi Popa (25) / Dani Popa (49), Cristi Cherchez (84). Arbitru central: Vlad Baban (Iași). Arbitri asistenți: Florian Alexandru Vișan (Galați) și Petruța Iugulescu (Buftea). Arbitru de rezervă: Dan Ștefan Buzărnescu (Craiova). Observator arbitri: Gheorghe Moise (București). Delegat joc: Mihai Andrieș (București).

Steaua: H. Iancu – Oroian (87 Enceanu), Beța, Săbău, Ad. Iie – Balgiu (87 Mihăescu), Bărbulescu (89 E. Pacionel) – Drăghici, Șt. Pacionel, Ad. Popa – Chipirliu (70 Gheorghe). Antrenor: Daniel Oprița.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, Dumitrașcu (80 Cherchez) – A. Șerban (80 Ioniță), Passaglia (46 Mihaiu), Popadiuc, Akhmatov, Neguț (89 C. Dinu) – D. Popa (90+1 Grubac). Antrenor: Toni Petrea.

 

 

 

Cosmin Sava