Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2014 12:25

Afectată de Codul Galben,


A A

Dâmbovița, devastată de ploi necontenite

Dâmbovița, devastată de ploi necontenite
foto arhivă

INFORMARE DE PRESA

 

În urma fenomenelor meteo periculoase manifestate în noaptea de 28/29 07.2014 la nivelul județului Dâmbovița s-au produs următoarele evenimente și s-au luat următoarele măsuri :

1.     DN 71 Târgoviște – Sinaia a fost afectat pe o distanță de 30 ml de aluviunile căzute de pe versanți care au îngreunat traficul . C.L.S.U. Moroieni și Secția DN Târgoviște au acționat cu utilaje pentru degajarea drumului. 

2.   În comuna Vișinești datorită precipitațiilor abundente au avut loc scurgeri de pe versanți care au afectat drumurile comunale DC 124 pe o distanță de 100 ml și DC 6 pe o distanță de aproximativ 20 ml  care au fost acoperite de aluviuni și copaci doborâți. De asemenea datorită debitului foarte mare pe pârâul Cricovul Dulce a fost afectat DJ 710B pe o distanță de 40 ml în mai multe puncte (pct. Ciobanu, pct.Sorin Lațea, pct.Stan), circulația desfășurându-se pe un singur sens. Au fost inundate 4 gospodării în satul Sultanu , apele s-au retras urmând a fi evaluate pagubele produse. Pentru restabilirea normalității au acționat Instituția Prefectului, ISU Dâmbovița, membrii C.L.S.U. Vișinești. SGA Dâmbovița va acționa pentru curățarea albiei pârâului Cricovul Dulce cu utilaje de capacitate mare, iar SCLDP Dâmbovița va acționa pentru curățarea și reabilitarea drumului județean DJ 710B.

3.   În comuna Iedera datorită precipitațiilor abundente au avut loc scurgeri de pe versanți care au afectat 15 gospodării . Echipajele ISU -  detașamentul de pompieri Moreni si C.L.S.U. Iedera au acționat pentru evacuarea apei din gospodăriile cetățenilor. De asemenea o alunecare de teren a modificat cursul paraului Ruda.

 4.  În orașul Pucioasa - cartier Glodeni datorită precipitațiilor abundente au avut loc scurgeri de pe versanți și ieșirea pârâului Bizdidel din matcă care a dus la inundarea unei locuințe și a 2 gospodării. Detașamentul de pompieri Pucioasa a acționat cu echipaje pentru evacuarea apei, la acest moment situația revenind la normalitate.

5. Efectivele Jandarmeriei Montane Dambovita au intervenit pentru evacuarea a 6 persoane aflate in dificultate in zona Padina, unde datorita precipitatiilor abundente, le-au fost inundate corturile si autoturismele. La acest moment persoanele sunt in siguranta.

Toate activitatile au fost conduse din teren de catre Presedintele Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta – Prefectul Judetului Dambovita si Inspectorul Sef al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita.

 

Biroul de Presă

al Instituției Prefectului de Dâmbovița



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival
Pensionarii semnalează că serviciile medicale la domiciliu sunt în scădere
Peste 1000 de persoane și-au găsit un loc de muncă
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale