Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.10.2014 00:21

Un oraș întreg sub șoc


A A

Crimă la Fieni

Crimă la Fieni
Cristina și „Geo cel Rău”: o poveste de iubire cu final de coșmar

❚ Cristina Nichita, o tânără de 17 ani, elevă la Liceul Sportiv din Târgoviște, a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul iubit, cu 8 ani mai mare decât ea ❚ Atacată cu cruzime în toiul nopții, fata a murit în brațele mamei: „Te iubesc!”, au fost ultimele ei cuvinte ❚ Potrivit procurorului de caz, băiatul este cercetat pentru omor calificat și riscă o pedeapsă mare, mergând chiar până la închisoarea pe viață

CORVIN DUMITRICĂ

 


 

O tânără în vârstă de 17 ani din Fieni elevă la un liceu sportiv, a fost ucisă cu sânge rece de iubitul de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni. Tânărul, mai mare cu 8 ani, n-a suportat ideea de a o vedea cu altcineva și i-a curmat viața. Potrivit procurorului de caz, tânărul riscă o pedeapsă mare, până la închisoarea pe viață.

Mama Cristinei, sub șoc: „A făcut-o... de 14 ori”

„Geo cel Rău”, așa cum își spune tânărul pe o rețea de socializare, a avut o perioadă tulbure de când s-a despărțit de Cristina, mai ales după ce ea și-a găsit un alt iubit. Apogeul se pare că a fost atins în momentul în care fata a postat un mesaj în care a scris că relația cu George ar fi împlinit 2 ani și jumătate, dacă ar fi rămas împreună. Tânărul a pândit-o și a omorât-o cu cruzime, după cum a povestit chiar mama fetei: „A făcut-o... de 14 ori. Ea a intrat pe poartă și a strigat «mami, mami, mă omoară!» Eu din somn am sărit, buimacă, din somn, ce să înțeleg?! Am venit repede la ea, desculță, am fugit după ea, iar el a luat-o de păr și a târât-o până la șanțul ăla. Nu știu când a înjunghiat-o, era peste ea și eu eram în spatele lui, voiam să-l trag, dar nu puteam. A venit soțul și el l-a tras, l-a dus grămadă în partea cealaltă de șanț și acolo l-a ținut până a venit poliția, că fugea iar, ca și data trecută. Mai trăia când am ajuns. Mi-a spus «Mami, te iubesc foarte mult!» O amenința de mult, de câteva luni”, ne-a declarat Ioana Nichita, printre lacrimi.

Mama lui Geo: „Regret, îmi pare foarte rău… Au greșit în totalitate și părinții ei”

Mama agresorului dă vina pe victimă și pe părinții ei pentru cele întâmplate, acuzându-i că n-au ținut-o în frâu și o lăsau să plece noaptea de acasă. În opinia ei, George a pierdut contactul cu realitatea de când s-a despărțit de Cristina: „N-o amenința nimeni. Spune familia ei, dar nu a amenințat-o. A iubit-o foarte mult, a fost cu ea doi ani, ea l-a înșelat. Eu regret, îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, el cred că a intrat în depresie acum cinci luni când s-a terminat relația. I-am spus să mergem la un psiholog și nu a vrut. A refuzat categoric. Cu noi s-a închis de când s-a certat cu ea, ei au trăit împreună, părinții au lăsat-o la noi de la 15 ani, dormeau împreună. Au avut clipe frumoase, ne-am înțeles bine, eu nici acum nu am nimic cu familia, tatăl ei l-a amenințat pe băiat. Nu am apucat să vorbesc cu fiul meu, decât ce am văzut la tv. Nu trebuia să facă așa ceva! Ea n-a mai vrut să fie cu el, el nu a vrut să accepte, zicea tot timpul că ea cu alt băiat n-o să mai fie. Acum patru zile ei făceau doi ani jumătate de când erau împreună, asta a răscolit toată treaba. Ea a postat pe internet că «acum făceam doi ani și jumătate cu fostul meu iubit» și a postat și o melodie. Asta l-a răscolit, după ce s-a despărțit de ea, el a plecat și a făcut turul României cu bicicleta, mai uitase. Dumnezeu s-o ierte, că-mi pare rău pentru ea! Am și eu fete, dar nu le las să plece să stea la băieți… Au greșit în totalitate și părinții ei”, a declarat Amelia Ioniță, mama băiatului.

Dorel Stănescu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dambovița, a precizat: „E vorba despre o infracțiune de omor calificat. Persoana vătămată a fost supusă autopsiei. Primele concluzii califică fapta ca omor calificat. Este vorba despre mai multe lovituri de cuțit. Este vorba despre detențiune pe viață sau închisoare de la 15 la 25 de ani”. Fata era elevă la Liceul Sportiv din Târgoviște și, cu doar câteva ore înainte de atac, a postat pe o pagină de socializare un mesaj: „Dacă ți s-a dat un vis, ți s-au dat și șanse să îl împlinești”. Rudele susțin că ea se îndrăgostise de alt băiat și avea de gând să o ia de la capăt cu noul iubit. Suspectul a fost arestat ieri pentru 30 de zile.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de valentin din targoviste actualmente an spania la 13.10.2014 17:07

sai fie tarana usoara condoleante familiei


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale