Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.06.2023 00:15

În județul Dâmbovița


A A

Construcțiile, în picaj!

Construcțiile, în picaj!

În județul Dâmbovița, în acest an, construcția de clădiri rezidențiale a intrat la apă, față de 2022 când se pare că lucrurile au stat mult mai bine din acest punct de vedere! Cel puțin  așa arată ultima raportare a Direcției Județene de Statistică Dâmbovița, care prezintă o situație de-a dreptul îngrijorătoare.

Potrivit statisticienilor dâmbovițeni, în perioada 1.I.-31.III.2023, s-au eliberat 273 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale (36 în urban și 237 în rural), în scădere cu 22,2% față de perioada 1.I. - 31.III.2022, când s-au eliberat 351 de autorizații de construire (43 în urban și 308 în rural).

O situație asemănătoare s-a înregistrat și în luna martie 2023, când s-au eliberat 118 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale (16 în urban și 102 în rural), în scădere cu 21,3 % față de luna martie 2022, când s-au înregistrat 150 de autorizații (18 în urban și 132 în rural).

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

DSP Dâmbovița, recomandări privind canicula
Dosar penal pentru un șofer-pericol
Culturi agricole distruse de grindină
353 de locuri de muncă la AJOFM Dâmbovița
DSVSA Dâmbovița, în „focul” luptei cu toxiinfecțiile alimentare
Omagiu adus eroilor neamului
Polițiștii, în dialog cu copiii
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
ISU Dâmbovița, victorie la Competiția națională de descarcerare și prim ajutor
Poliția, pe urmele unei escrocherii cu fonduri europene


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale