Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.07.2016 00:21

Au început procedurile de recepție, iar în aceste zile se fac probele tehnologice


A A

Complexul de Natație Târgoviște, în linie dreaptă spre inaugurare

Complexul de Natație Târgoviște, în linie dreaptă spre inaugurare
Complexul cuprinde: un bazin olimpic de înot, ștranduri, spații de relaxare, terenuri de minifotbal, tenis, baschet, volei pe plajă, piste de biciclete, de role, parcare, turnuri de tobogane, săli de

❚ Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a declarat că cel mai probabil obiectivul turistic și de agrement își va deschide porțile săptămâna viitoare, însă numai dacă toate probele și verificările decurg bine și nu apar probleme care ar putea să pună piedici în funcționarea uriașului Complex construit în locul fostei Baze de Agrement Crizantema ❚ De trei zile, la Complexul de Natație se fac recepțiile și probele tehnologice la ceea ce înseamnă instalații de clorinare, instalații de tratare a apei, evacuarea apelor din bazin ❚ Până la inaugurare, în Târgoviște vor fi montate câteva zeci de panouri și indicatoare cu informații menite să popularizeze deschiderea Complexului Turistic de Natație, al căror cost va fi suportat din bugetul propriu al municipiului, așa cum prevede proiectul la capitolul publicitate

ANA MARIA POPESCU

 


 

Complexul Turistic de Natație a intrat în linie dreaptă! Au început procedurile de recepție a lucrărilor, se fac tot felul de probe tehnologice la instalațiile de clorinare, de tratare a apei și de evacuare a apei, iar în funcție de rezultatele acestora se decide și data de inaugurare a acestui obiectiv realizat, în proporție egală, cu bani de la Uniunea Europeană și din fonduri locale. După ce a trecut prin multe necazuri care i-au întârziat mult finalizarea, Complexul Turistic de Natație, după o implicare susținută a actualei administrații locale, reușește să se apropie de momentul mult așteptat și de târgovișteni și dâmbovițeni care, odată cu inaugurarea obiectivului, nu vor mai fi nevoiți să-și petreacă timpul liber pe meleagurile altor județe.

Au demarat recepțiile și probele tehnologice

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, care a supervizat zi și noapte ca lucrările de la Complex să fie realizate ca la carte, fără să se facă rabat de la calitate și siguranță, a declarat că cel mai probabil obiectivul turistic și de agrement își va deschide porțile publicului săptămâna viitoare, asta însă numai dacă toate probele și verificările decurg bine și nu apar probleme care ar putea să pună piedici în funcționarea obiectivului. Până la inaugurare însă edilul susține că în municipiul Târgoviște vor fi montate câteva zeci de panouri și indicatoare cu informații menite să popularizeze deschiderea Complexului de Natație, panouri care fac parte din bugetul de publicitate a proiectului și care vor fi suportate din bugetul propriu al municipiului. Totodată, primarul Stan dă asigurări că inaugurarea nu se va face cu „jumătăți de măsură”, ci la momentul în care obiectivul va fi dat în folosință vor funcționa toate atracțiile acvatice și nu numai.

„În acest moment suntem la faza de autorizări și de recepții. De trei zile, la Complexul de Natație se fac recepțiile. Astăzi (n.n. - ieri) se fac probele tehnologice la ceea ce înseamnă instalații de clorinare, instalații de tratare a apei, evacuarea apelor din Bazin... În funcție de rezultatele acestor probe, săptămâna viitoare probabil Complexul de Natație urmează să fie inaugurat. Vor exista câteva panouri la intrările în oraș cu privire la Complexul de Natație, vom avea și 20 de indicatoare în municipiul Târgoviște, menite să popularizeze deschiderea Complexului Turistic de Natație, cu mențiunea că vor fi funcționale în momentul în care inaugurăm toate facilitățile prevăzute la Complex, zona de ștrand, terenurile de tenis, terenurile de fotbal, bazinul acoperit”, a precizat ieri primarul de la Târgoviște.

Planuri de viitor la Complexul de Natație

De asemenea, edilul municipiului a anunțat că în fiecare săptămână la Complexul de Natație vor fi organizate competiții dedicate atât profesioniștilor, cât și amatorilor și copiilor. Și pentru ca „distracția” să fie completă, primarul Cristian Stan a găsit și soluții pentru rezolvarea temporară a problemelor ce privesc alimentația publică din incinta Complexului de Natație. Vor fi mai multe puncte mobile de alimentație publică, asta până anul viitor când vor fi scoase la licitație publică mai multe spații atât în interior, cât și în exterior, cu această destinație:

„În bazinul acoperit vrem să organizăm în fiecare week-end competiții de gen, începând de la competițiile pentru amatori până la profesioniști, competiții destinate copiilor, vom avea bonusuri, intrări gratuite, abonamente gratuite lunare. Vrem să asigurăm o deschidere foarte mare a Complexului de Natație către cetățeni. Vor exista și zone de alimentație publică, în primă fază pentru acest sfârșit de sezon vom avea niște zone de alimentație mobile, urmând ca începând de anul viitor să scoatem la licitație 5 spații pe care le avem deja stabilite, inclusiv cu utilitățile aduse undeva pe zona de ștrand și de asemenea cred că mai sunt două sau trei spații în incinta Complexului. Deocamdată vom asigura zona de alimentație publică dar pentru această perioadă cât mai avem deschis Complexul de Natație, urmând ca anul viitor să scoatem la licitație publică, toate concesiunile care vor fi acordate acolo vor fi date în baza licitației în vigoare și în funcție de hotărârea Consiliului Local care reglementează tarifele pentru concesiuni care sunt în vigoare în acest moment”, a declarat ieri primarul municipiului Târgoviște.

Construit pe fostul amplasament al Bazei de Agrement Crizantema, pe o suprafață ce depășește 100.000 de metri pătrați, Complexul Turistic de Natație de la Târgoviște cuprinde un bazin olimpic de înot, ștranduri, spații de relaxare, terenuri de minifotbal, tenis, baschet, volei pe plajă, piste de biciclete, de role, parcare, turnuri de tobogane, săli de forță, saună, zonă de spectacole, cabinet medical și va avea propria stație de epurare și încălzire a apei. Investiția are o valoare totală de 88 milioane lei.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival
Pensionarii semnalează că serviciile medicale la domiciliu sunt în scădere
Peste 1000 de persoane și-au găsit un loc de muncă
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale