Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.02.2024 00:19

Ieri, la aniversarea a 5 ani de activitate a societății Curent Metal,


A A

CJD, eveniment festiv cu investitori turci din Dâmbovița

CJD, eveniment festiv cu investitori turci din Dâmbovița

*În discursul său, președintele CJD, Corneliu Ștefan, a subliniat sprijinul autorităților locale pentru investitorii care aleg să-și dezvolte afacerile în Dâmbovița, evidențiind beneficiile pe care această colaborare le aduce atât mediului de afaceri, cât și comunității locale

 

Autoritățile județene din Dâmbovița și reprezentanții companiei turcești Curent Metal au sărbătorit împreună aniversarea a cinci ani de activitate în județ, într-un gest ce marchează colaborarea solidă și sprijinul pentru mediul de afaceri local.

Evenimentul de aniversare, care a avut loc la sediul societății Curent Metal, din Văcărești, a fost marcat de prezența conducerii Consiliului Județean Dâmbovița, condusă de președintele Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului Claudia Gilia și secretarul general al județului, Dan Popa.

În discursul său, președintele CJD, Corneliu Ștefan, a subliniat sprijinul autorităților locale pentru investitorii care aleg să-și dezvolte afacerile în Dâmbovița, evidențiind beneficiile pe care această colaborare le aduce atât mediului de afaceri, cât și comunității locale.

Sprijinim investitorii care aleg să-și dezvolte afacerile în județul nostru, având convingerea că un astfel de parteneriat este benefic atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru Dâmbovița și dâmbovițeni. Sunt încântat să văd că în acest moment, Curent Metal oferă locuri de muncă dâmbovițenilor, dar se implică activ în instruirea angajaților, oferindu-le acestora o bază solidă pentru creșterea și dezvoltarea profesională”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Ambasadorul Turciei în România, Ozgur Kivanc, a adus în discuție relațiile strânse dintre cele două țări, subliniind importanța parteneriatului strategic și comercial în contextul relațiilor bilaterale.

Înainte de toate, aș vrea să creionez un cadru general. România este un prieten foarte apropiat al Turciei. De asemenea, un aliat NATO foarte apropiat. Totodată, din 2011 până astăzi, sunt parteneri strategici în această alianță. Avem relații militare foarte apropiate. Părerea mea, că România și Turcia, în momentul acesta, reflectă acest parteneriat strategic pe care îl au în domeniul comercial și în domeniul investițiilor”.

Directorul general Arctic, Murat Buyukerk, a exprimat bucuria sa cu privire la colaborarea îndelungată cu Curent Metal și a evidențiat rezultatele de succes obținute de societățile din grupul Arçelik pe parcursul celor peste 50 de ani de activitate în România, subliniind solidaritatea și sprijinul reciproc între partenerii de afaceri: „Sunt foarte fericit că mă aflu aici să sărbătoresc cinci ani de la înființarea în România a societății care este și partenerul nostru de ani buni, cu care noi am intrat împreună pe piața din România. Pe măsură ce am crescut și ne-am dezvoltat, și partenerii noștri de afaceri s-au dezvoltat”.

Evenimentul a fost prilejuit nu doar de celebrarea aniversării, ci și de consolidarea relațiilor de colaborare și de întărire a parteneriatului între autoritățile județene și sectorul privat, subliniind astfel angajamentul comun pentru dezvoltarea economică și socială a județului Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
"Comasarea alegerilor provoacă frisoane doar celor care nu au făcut nimic"
"Se stopează un pic accesul unor partide care duc către extremă la Uniunea Europeană"
IPS Nifon: Biserica noastră promovează bunele relații în dialogul intercreștin
Blestemul aurului românilor (II)
Șofer-pericol, băut la volan cu peste 100 de km/h
Proiect pentru construirea unui parc fotovoltaic la Pucioasa
Modernizarea unităților de învățământ cu peste 35 de milioane de lei
Incendiile la locuințe, în vizorul autorităților la Fieni
Blestemul aurului românilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale