Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.10.2014 00:02

Marian sau Gabriel?


A A

Cine e adevăratul Voinescu de la Românești?

Cine e adevăratul Voinescu de la Românești?
El este Marian Voinescu, verișorul lui Gabriel Voinescu, după spusele lui Ilie Cristea

❚ Ilie Cristea a povestit întreaga speță: „Din 2014 se face o nouă legitimație, la Românești, cu datele lui Marian Voinescu, dar la poză, atât în fișă, cât și în legitimație, apare Gabriel Voinescu”

M. RĂDUCU


În fotbalul județean, pe lângă celebrele scandaluri și contestări de fotbaliști, mai apar și câteva cazuri interesante. Cel mai bun exemplu vine de la Românești, singura echipă din campionatele organizate de AJF Dâmbovița neînvinsă și fără punct pierdut.

Acolo, evoluează un jucător, pe nume Voinescu. În ceea ce privește prenumele este o cu totul altă problemă. De aici începe practic întreaga poveste.

 

„Marian apare unul brunet, Gabi este mai blond”

În Onoare Vest, acolo unde evolueză liderul Unirea Românești, meciul jucat cu AS Corbii Mari, în etapa a 6-a, a lăsat cu urme ce persistă și astăzi. Atunci a fost 3-1 pentru Românești. Delegatul celor de la Corbii Mari, Ilie Cristea, a povestit întreaga speță:

„La AJF sunt două fișe: Voinescu Marian și Voinescu Gabriel. În cea a lui Marian Voinescu scrie că e valabilă până în 2012 și este trecută în dreptul echipei CS Petrești. Pe fișă și legitimație, inclusiv pozele sunt ale lui. Din 2014 se face o nouă legitimație, la Românești, cu datele lui Marian Voinescu, dar la poză, atât în fișă, cât și în legitimație, apare Gabriel Voinescu. Bun, când comparăm fișele: Marian apare unul brunet, Gabi este mai blond. ªi am întrebat la comisie: «S-a vopsit cumva băiatul ăsta?». În meciul în care am făcut contestație, i-am făcut poză lui Gabriel. Ei au venit cu buletinul lui Marian la comisie. Dar, după câteva zile de la meci am primit telefon de la Voinescu Gabriel să mergem la Emil Tudor. Am mers, am intrat pe ușă și a spus: «Da, am greșit!». În birou, de față cu noi, Tudor l-a sunat pe Vasile Stroe să facă lumină în acest caz, să ia declarații. Apoi, i-am zis lui Gigi Ionescu să se uite pe buletin. Apoi, la comisie, l-am întrebat din nou și nu a mai recunoscut nimic. Așa nu se mai poate! Vreau să merg la poliție, să-mi caut acolo dreptatea. Dacă nu se rezolvă cu acest caz, voi retrage echipa din campionat în semn de protest!”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale