30.10.2014 00:02

Cine e adevăratul Voinescu de la Românești?

Cine e adevăratul Voinescu de la Românești?
Galerie foto

❚ Ilie Cristea a povestit întreaga speță: „Din 2014 se face o nouă legitimație, la Românești, cu datele lui Marian Voinescu, dar la poză, atât în fișă, cât și în legitimație, apare Gabriel Voinescu”

M. RĂDUCU


În fotbalul județean, pe lângă celebrele scandaluri și contestări de fotbaliști, mai apar și câteva cazuri interesante. Cel mai bun exemplu vine de la Românești, singura echipă din campionatele organizate de AJF Dâmbovița neînvinsă și fără punct pierdut.

Acolo, evoluează un jucător, pe nume Voinescu. În ceea ce privește prenumele este o cu totul altă problemă. De aici începe practic întreaga poveste.

 

„Marian apare unul brunet, Gabi este mai blond”

În Onoare Vest, acolo unde evolueză liderul Unirea Românești, meciul jucat cu AS Corbii Mari, în etapa a 6-a, a lăsat cu urme ce persistă și astăzi. Atunci a fost 3-1 pentru Românești. Delegatul celor de la Corbii Mari, Ilie Cristea, a povestit întreaga speță:

„La AJF sunt două fișe: Voinescu Marian și Voinescu Gabriel. În cea a lui Marian Voinescu scrie că e valabilă până în 2012 și este trecută în dreptul echipei CS Petrești. Pe fișă și legitimație, inclusiv pozele sunt ale lui. Din 2014 se face o nouă legitimație, la Românești, cu datele lui Marian Voinescu, dar la poză, atât în fișă, cât și în legitimație, apare Gabriel Voinescu. Bun, când comparăm fișele: Marian apare unul brunet, Gabi este mai blond. ªi am întrebat la comisie: «S-a vopsit cumva băiatul ăsta?». În meciul în care am făcut contestație, i-am făcut poză lui Gabriel. Ei au venit cu buletinul lui Marian la comisie. Dar, după câteva zile de la meci am primit telefon de la Voinescu Gabriel să mergem la Emil Tudor. Am mers, am intrat pe ușă și a spus: «Da, am greșit!». În birou, de față cu noi, Tudor l-a sunat pe Vasile Stroe să facă lumină în acest caz, să ia declarații. Apoi, i-am zis lui Gigi Ionescu să se uite pe buletin. Apoi, la comisie, l-am întrebat din nou și nu a mai recunoscut nimic. Așa nu se mai poate! Vreau să merg la poliție, să-mi caut acolo dreptatea. Dacă nu se rezolvă cu acest caz, voi retrage echipa din campionat în semn de protest!”.