Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.07.2015 00:01

Nu se mai poate întâmpla nimic


A A

Chindia rămâne în Seria Vest

Chindia rămâne în Seria Vest
Chindia poate susține pe stadionul din Târgoviște cel mult meciuri de Liga a II-a

❚ Toate echipele care s-au înscris pentru noua ediție de Liga a II-a merg mai departe, expirând și ultimul termen trasat de Federație. Astfel, rămân două serii cu 14 formații, iar cea târgovișteană va evolua în Vest ❚ În condițiile unui salt către eșalonul de elită al fotbalului românesc, Chindia nu va mai putea să evolueze la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu”, care nu îndeplinește cerințele impuse la nivelul primei ligi

C.M.


Lucrurile sunt clare acum. Toate echipele care s-au înscris pentru noua ediție de Liga a II-a merg mai departe, expirând și ultimul termen trasat de Federație. În aceste condiții, rămân două serii cu 14 formații, iar Chindia va evolua sigur în cea de Vest, făcând schimb de locuri cu FC Clinceni, fostă Academica Argeș.

Inițial, târgoviștenii au fost repartizați în Seria Est, mai ales că FCM Dorohoi nu s-a înscris în termenul impus de FRF. Chindia se numără printre cluburile care agreează cedarea drepturilor TV către forul central și care nu dorește o negociere individuală.

Cum toate cele 28 de echipe au confirmat prezența în eșalonul doi, atunci rămân intacte și cele trei serii de Liga a III-a, unde sunt prinse 77 de cluburi, printre ele și două din Dâmbovița, Urban Titu și FC Aninoasa.

 

Ploiești, variantă pentru Liga I

Chiar dacă foarte puțini iau în calcul o eventuală promovare a Chindiei în prima ligă, este o variantă de care trebuie ținut totuși cont. În condițiile unui salt către eșalonul de elită al fotbalului românesc, Chindia nu va mai putea să evolueze la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu”.

Baza sportivă vecină cu fosta Casă a Armatei nu îndeplinește cerințele impuse pentru a găzdui meciuri de primă ligă, astfel că va trebui găsită o altă locație. Cum nici în județ nu există un stadion care să corespundă, atunci oficialii Chindiei sunt nevoiți să se orienteze spre un alt oraș, probabil Ploiești.

Au fost demarate procedurile pentru construirea unui complex sportiv nou la Târgoviște, în zona Gării de Sud, însă șansele ca el să fie finalizat până în anul 2020 sunt foarte mici.

„Eu cred că e prea mult să ne gândim în acest moment la o promovare în prima ligă. Dacă se va întâmpla acest lucru, atunci va trebui să ne orientăm către un stadion dintr-un județ limitrof, care să ne găzduiască meciurile de pe teren propriu”, a declarat președintele Chindiei, Marcel Ghergu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale