Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.04.2024 00:13

Liga a 2-a. Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Chindia Târgoviște 1-0 (1-0)


A A

Chindia, o nouă dezamăgire

Chindia, o nouă dezamăgire

* Chindia a pierdut și la Târgu Jiu, a fost învinsă, și rămâne pe locul 3 în Grupa B a play-out-ului, cu 31 de puncte

 

În runda cu numărul 3 din play-out-ul acestei ediții de Liga a 2-a, Chindia Târgoviște a jucat în deplasare, pe stadionul „Municipal” din Târgu Jiu, cu echipa locală, Viitorul Pandurii. Meciul se anunța unul interesant, cele două echipe fiind de valori apropiate. Suporterii târgovișteni așteptau un rezultat pozitiv din partea Chindiei, pentru a putea trece peste înfrângerea din etapa trecută, 0-1 cu Chiajna. Chindia a dezamăgit și la Târgu Jiu, a fost învinsă, și rămâne pe locul 3 în Grupa B a play-out-ului, cu 31 de puncte.

Încă un gol încasat din fază fixă

Chindia a fost mai periculoasă în prima repriză, însă nu a reușit să puncteze. Boțogan a avut prima ocazie a meciului, însă Geantă a reușit să respingă (2), portarul gazdelor reușind o intervenție bună și în fața lui Fedele (9). Boțogan a avut din nou un șut bun, de această dată din interiorul careului, însă portarul Viitorului a intervenit bine încă o dată (24). Contrar cursului jocului, echipa din Târgu Jiu a deschis scorul prin Moisie, care a punctat cu o lovitură de cap, pe centrarea lui Gîrbiță, din corner (29). Partea secundă a fost mult mai plictisitoare, cu puține ocazii de poartă. Roberto Romeo a avut singura ocazie a Chindiei din repriza a doua, un șut din interiorul careului, care a trecut pe lângă poartă (51). La poarta cealaltă, Iustin Popescu a intervenit bine la șutul lui Popa (56),  Viitorul Pandurii reușind astfel să se impună la limită, 1-0.

Caseta tehnică

Stadion: Municipal „Constantina Diță” - Târgu Jiu. A marcat: Claudiu Moisie (29). Au arbitrat: Nicolae Breoi (Ploiești) - Alexandru Iftime (Buftea) și Alexandru Crăciun (Onești – Bacău). Arbitru de rezervă: Dragoș Pîrîu (Curtea de Argeș). Observator arbitri: Nicolae Grigorescu (Timișoara). Delegat joc: Cristian Petrean (Hunedoara).

Pandurii: R. Geantă - Croitoru, Bîrzu, Savu, Godja, Brînzan (86 Acolatse), Tiihonen, Moisie (66 Lupulescu), Gîrbiță, Nikpalj (79 N.Geantă), Popa (86 Voinea). Antrenor: Călin Cojocaru.

Chindia: Popescu - Romeo (79 Cojocaru), Cristea (88 Tache), Dinu, Memolla - Boțogan (76 Șanta), Fedele (88 Ursu) - Pesic, Matiș (76 Bogaciuc), Moldoveanu - Zivkovic. Antrenor: Diego Longo.

Foto: Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale