Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.07.2020 00:09

Situație grea la Târgoviște


A A

Chindia, cea mai slabă din play-out

Chindia, cea mai slabă din play-out

❚ Atunci când a punctat, Chindia a reușit să adune puncte, dar acest lucru s-a întâmplat rar, pentru că formația târgovișteană a strâns doar 4 puncte din 21 posibile ❚ Deși nu are cea mai slabă defensivă din serie, încasând 9 goluri, la fel ca alte patru formații, trupa târgovișteană a pierdut puncte pentru că nu prea a contat pe fază ofensivă ❚ Cele patru puncte strânse în play-out, din victoria cu Viitorul și egalul cu Sepsi, au venit pe teren propriu. Chindia nu a contat în deplasare, înregistrând eșecuri pe linie ❚ Chindia nu a avut forța să revină în nicio partidă în care a fost condusă, iar asta demonstrează două lucruri: echipa suferă din punct de vedere al moralului, iar valoarea lotului este una sub nivelul primei ligi

 

COSMIN SAVA


Promovată la finalul stagiunii 2018-2019 de pe primul loc în liga secundă, Chindia a avut parte de un parcurs interesant la nivelul primei ligi. În sezonul regulat, formația târgovi șteană a avut destule momente în care a practicat un fotbal de nivel bun, reușind să se ridice la nivelul Ligii I. Lucrurile s-au schimbat total în play-out, acolo unde Chindia nu a mai reușit să facă față presiunii din lupta pentru evitarea retrogradării, reușind o singură victorie, cu Viitorul Constanța (2-1).

Cel mai slab atac

S-au scurs opt etape din play-out, Chindia a jucat doar șapte partide, pentru că meciul cu Dinamo a fost amânat. Trupa pregătită de Viorel Moldovan în primele patru partide, iar apoi de Emil Săndoi în ultimele două jocuri, a reușit să puncteze doar de trei ori. Două dintre reușite au venit în victoria cu Viitorul Contanța, iar cea de-a treia a fost în meciul cu Sepsi, încheiat la egalitate (1-1). Atunci când a punctat, Chindia a reușit să adune puncte, dar acest lucru s-a întâmplat rar, pentru că formația târgovișteană a strâns doar 4 puncte din 21 posibile. Greșeli mari pe faza de apărare În momentele în care fiecare fază contează, Chindia a avut mult de suferit în urma greșelilor din apărare. Deși nu are cea mai slabă defensivă din serie, încasând 9 goluri, la fel ca alte patru formații, trupa târgovișteană a pierdut puncte pentru că nu prea a contat pe fază ofensivă. Astfel, lipsa de inspirație, dar și inexactitățile din apărare, au făcut ca echipa să aibă un golaveraj extrem de slab, 3-9. Trupa târgovișteană era cotată cu mai multe șanse de a evita retrogradarea în momentul debutului în playout, dar între timp lucrurile s-au schimbat, iar echipe precum FC Voluntari sau Academica Clinceni au strâns multe puncte, în timp ce Chindia a scăzut nivelul.

Fără punct în deplasare

Cele patru puncte strânse în play-out, din victoria cu Viitorul și egalul cu Sepsi, au venit pe teren propriu. Chindia nu a contat în deplasare, înregistrând eșecuri pe linie, cu FC Hermannstadt (0-1), Academica Clinceni (0-1) și FC Voluntari(0-2). Au venit și două înfrângeri pe teren propriu, cu Poli Iași (0-2) și Hermannstadt (0-1). Chindia nu a avut forța să revină în nicio partidă în care a fost condusă, iar asta demonstrează două lucruri: echipa suferă din punct de vedere al moralului, iar valoarea lotului este una sub nivelul primei ligi.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer
Urban Titu, un nou pas spre titlul județean
Înfrângere dură în meciul decisiv
Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moldova cu inimă, minte și literatură

Acum vreo 5 ani descopeream potențialul Republicii Moldova de a intra în Uniunea Europeană. Fiind la Euractiv, la Bruxelles, mi-a plăcut povestea Ministrului de Externe de atunci, Nicu Popescu, iar apoi video-interviul cu Natalia Gavriliță, Prim-ministru, mi-a confirmat că strategia țării este pe direcția bună.

Unii moldoveni mă întreabă de ce îi ajut? Le răspund simplu, fără nici o ezitare.... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale