Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.02.2020 00:10

Partidă extrem de importantă


A A

Chindia caută victoria cu Voluntari

Chindia caută victoria cu Voluntari

❚ Meciul se joacă pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, de la ora 17.30, iar biletele au următoarele prețuri: Tribuna 0 - 20 lei și Tribuna I - 15 lei. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look ❚ Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Chindia stă mai bine în clasament, este pe locul 11, cu 24 de puncte, în timp ce echipa pregătită de Mihai Teja ocupă ultima poziție, cu doar 14 puncte ❚ Viorel Moldovan a ieșit cu declarații dure după partida cu Astra, atacând o parte a jucătorilor, nemulțumit de atitudinea acestora. Tehnicianul Chindiei anunța modificări în lot, iar primele mișcări au avut loc deja

COSMIN SAVA


După un prim meci oficial slab, în care a pierdut cu FC Botoșani (0-1), Chindia Târgoviște și-a mai revenit, iar runda trecută a obținut un rezultat surpriză, reușind să se impună cu 2-1 pe terenul Astrei Giurgiu, grație golurilor marcate de Neguț și Yameogo. Aflați în continuarea în zona periculoasă a clasamentului, elevii lui Viorel Moldovan sunt nevoiți să atace toate cele trei puncte în disputa de astăzi, cu FC Voluntari. Partida se joacă pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, de la ora 17.30, iar biletele au următoarele prețuri: Tribuna 0 - 20 lei și Tribuna I - 15 lei. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Luptă pentru evitarea retrogradării

Dacă în precedentele două runde echipa lui Viorel Moldovan a întâlnit adversari implicați în lupta pentru play-off, situația se schimbă în această etapă, pentru că formația târgovi șteană joacă împotriva unei echipe care același obiectiv: evitarea retrogradării. Chindia are o victorie și o înfrângere în anul 2020, în timp ce FC Voluntari a înregistrat două victorii, cu Academica Clinceni( 2- 1) și Dinamo București (2-1), pierzând o singură partidă, cu FCSB (1-2). Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Chindia stă mai bine în clasament, este pe locul 11, cu 24 de puncte, în timp ce echipa pregătită de Mihai Teja este pe ultima poziție, cu doar 14 puncte. În tur, Chindia a reușit să se impună pe terenul ilfovenilor cu 1-0, după ce Rodriguez a trimis mingea în propria poartă.

Mutări la Chindia

Viorel Moldovan a ieșit cu declarații dure după partida cu Astra, atacând o parte a jucătorilor, nemulțumit de atitudinea acestora. Tehnicianul Chindiei anunța modificări în lot, iar primele mișcări au avut loc deja. Chindia l-a adus pe Laurențiu Corbu de la Dinamo, fundașul de 25 de ani evoluând în carieră și pentru Urban Titu sau St. Mirren, club din Scoția. În schimb, formația târgovișteană a renunțat la Alin Dudea, jucătorul fiind acum sub comanda lui Dorinel Munteanu, la formația de ligă secundă CSM Reșița. Rămâne de văzut ce modificări vor mai avea loc în următoarea perioadă, ținând cont că lucrurile nu par deloc liniștite în interiorul clubului, iar play-out-ul se anunță unul de foc.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 15.02.2020 11:54

Indiferent de rezultatul cu FCSB Moldovan trebuie demis ca să mai sperăm ceva în play -out, altfel RETROGRADARE scrie pe Chindia. Este o realitate. Nu este în stare să antreneze o echipă în liga 1. Nu se joacă așa. Apărare foarte avansată, atac mediocru. Și vrei să câștigi meciurile...Nu pasezi, adversarul este peste tine în minutul 90. Te domină Voluntari ! Ăsta este adevărul...Ce dominare Chindia...Chindia nu este în stare să dea 2 pase, pierd mingea din 2 pase...Cea mai slabă echipă din liga 1 ! A câștigat câteva meciuri din noroc ! La Giurgiu erau minus 7 grade la ora meciului, ăia nu aveau chef de fotbal. Noroc cu carul acolo...Moldovan trebuie să plece dacă vor în liga 1. Clar. Nu vedeți că Voluntari fără antrenorul italian defilează în liga 1. Cu Teja ! Noi cu Moldovan în 25 etape nu am realizat mai nimic. Jucătorii pot fi felicitați că în ciuda antrenorului extrem de slab, au dat un randament bun. Cu un antrenor mai bun eram sus acum. Nu avem tupeu să-l demitem pe acest Moldovan. Să plece că ne face de râs ! Eu am 53 ani și urmăresc această echipă de 43 ani. Nu am văzut un antrenor mai slab ca el...Vă spun sincer. Croitoru este un profesor adevărat. Cu lotul ăsta ne băteam la play-off cu el antrenor...Are gândire, nu ca ăsta care spune numai aberații. Un fel de Mutu...Ardelean șmecher...Am eu unul ca subordonat pe la București unde lucrez, este tot la fel ca el cu gândul și cu fapta la sticlă, tot ardelean și șmecher...Derilează tot ca el...Păcat de primar care se zbate să facă stadion și la toamnă vom juca pe el în liga 2. Vom fi un fel de Universitatea Cluj. Cu stadion nou și echipă în liga 2. Că am stat cu Moldovan antrenor...Alții au demis 2-3 antrenori dacă nu a mers echipa. Noi îl ținem pe Moldovan pe bani mulți și randament slab. Păcat !


Trimis de eugen la 14.02.2020 22:44

Caută liga 2 mai degrabă, nu victoria. Ce face acest Moldovan la antrenamente???
Nu sunt în stare să lege 2 pase. Nu legă nimic ! Joc la întâmplare, dă în ea și vezi ce iese ! Âsta este jocul lui Moldovan. Am eu un ardelean pe la serviciu în București tot ca el. Cred că iubește mai mult sticla, nu fotbalul...Pare serios dar este duplicitar. Vorbesc serios, nu-mi place să comentez aiurea...Părerea mea, după meciul cu FCSB, ar trebui să-l demită pentru că el nu pleacă niciodată. Ce este de colo 9 mii de euro luați moca pentru nimic...Nu are valoare, rezultatele au fost la întâmplare. Nu este posibil ca jucătorii să nu fie în stare să lege 2 pase, să primești gol ca în curtea școlii...Penibil...Cine l-a adus aici, să-l determine să plece...Pa !


Trimis de anonim la 14.02.2020 20:52

Dacă doriți să rămâneți în liga 1 dați-l afară pe Moldovan. Nu ați văzut că Voluntariul a luat 9 puncte cu Teja. Cu celălalt erau ciuca înfrângerilor. Dați-l afară și rămâneți în liga 1. Vă spun eu buba, sunt om bătrân trecut prin viață.


Trimis de Eugen la 14.02.2020 19:48

Sa te bata taranii astia de la Voluntari si Clinceni acasa, eu unul mi- as da demisia ca nu pot mai mult. Moldovan este varza ca antrenor, n- am nimic cu el dar vom retrograda sigur. 100 % retrogradare scrie pe Chindia ! Un antrenor mediocru care se apara in minutul 92 cand este la egalitate cu ultima clasata, acasa. Uluitor, n- am mai vazut asa ceva ! Nici nu mai urmaresc echipa ca ma enervez degeaba. Un antrenor mediocru, ce pot sa spun...Pacat de oamenii aia care dau bani la echipa. Eu unul nu as da sa vad o asemenea echipa. Nu tu posesie, nu tu nimic. Turca...


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale