14.02.2020 00:10

Chindia caută victoria cu Voluntari

Chindia caută victoria cu Voluntari
Galerie foto

❚ Meciul se joacă pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, de la ora 17.30, iar biletele au următoarele prețuri: Tribuna 0 - 20 lei și Tribuna I - 15 lei. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look ❚ Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Chindia stă mai bine în clasament, este pe locul 11, cu 24 de puncte, în timp ce echipa pregătită de Mihai Teja ocupă ultima poziție, cu doar 14 puncte ❚ Viorel Moldovan a ieșit cu declarații dure după partida cu Astra, atacând o parte a jucătorilor, nemulțumit de atitudinea acestora. Tehnicianul Chindiei anunța modificări în lot, iar primele mișcări au avut loc deja

COSMIN SAVA


După un prim meci oficial slab, în care a pierdut cu FC Botoșani (0-1), Chindia Târgoviște și-a mai revenit, iar runda trecută a obținut un rezultat surpriză, reușind să se impună cu 2-1 pe terenul Astrei Giurgiu, grație golurilor marcate de Neguț și Yameogo. Aflați în continuarea în zona periculoasă a clasamentului, elevii lui Viorel Moldovan sunt nevoiți să atace toate cele trei puncte în disputa de astăzi, cu FC Voluntari. Partida se joacă pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, de la ora 17.30, iar biletele au următoarele prețuri: Tribuna 0 - 20 lei și Tribuna I - 15 lei. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Luptă pentru evitarea retrogradării

Dacă în precedentele două runde echipa lui Viorel Moldovan a întâlnit adversari implicați în lupta pentru play-off, situația se schimbă în această etapă, pentru că formația târgovi șteană joacă împotriva unei echipe care același obiectiv: evitarea retrogradării. Chindia are o victorie și o înfrângere în anul 2020, în timp ce FC Voluntari a înregistrat două victorii, cu Academica Clinceni( 2- 1) și Dinamo București (2-1), pierzând o singură partidă, cu FCSB (1-2). Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Chindia stă mai bine în clasament, este pe locul 11, cu 24 de puncte, în timp ce echipa pregătită de Mihai Teja este pe ultima poziție, cu doar 14 puncte. În tur, Chindia a reușit să se impună pe terenul ilfovenilor cu 1-0, după ce Rodriguez a trimis mingea în propria poartă.

Mutări la Chindia

Viorel Moldovan a ieșit cu declarații dure după partida cu Astra, atacând o parte a jucătorilor, nemulțumit de atitudinea acestora. Tehnicianul Chindiei anunța modificări în lot, iar primele mișcări au avut loc deja. Chindia l-a adus pe Laurențiu Corbu de la Dinamo, fundașul de 25 de ani evoluând în carieră și pentru Urban Titu sau St. Mirren, club din Scoția. În schimb, formația târgovișteană a renunțat la Alin Dudea, jucătorul fiind acum sub comanda lui Dorinel Munteanu, la formația de ligă secundă CSM Reșița. Rămâne de văzut ce modificări vor mai avea loc în următoarea perioadă, ținând cont că lucrurile nu par deloc liniștite în interiorul clubului, iar play-out-ul se anunță unul de foc.