Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.10.2014 00:10

Editorial


A A

Chiar, sunt incompatibili?

Chiar, sunt incompatibili?

COSTIN MIHAI


 

E campanie electorală, iar loviturile sunt mai multe față de alte perioade. De la o vreme, observ că tinerii numiți de PSD pe funcții în structurile sportive locale sunt luați la mărunțit. Uneori pe bună dreptate, alteori nu, cert e că se plesnește binișor în Claudiu Mănescu și Bogdan Manole. Nici noi nu i-am ocolit atunci când a fost cazul, pentru că fac greșeli. Sunt nerodați pentru asemenea funcții, nu au nici experiență și nici potență, în schimb nici nu sunt așa de nepricepuți pe cât îi fac unii.

 

Spre exemplu, am citit undeva că șeful Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița ar fi bănuit de incompatibilitate. Cică Mănescu ar face și pe profesorul după ora 14.00, pe la Pietrari. Chiar merită solicitat un răspuns din partea Agenției Naționale de Integritate, însă sesizările ar trebui extinse.

 

Păi Ciprian Iugulescu, președintele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, nu este și el profesor la Colegiul Național ,,Ienăchiță Văcărescu”? Teoretic, ar trebui să petreacă opt ore pe zi la club, plus încă vreo opt la școală. Adică de dimineața de la 8, până la miezul nopții.

 

Iar după miezul nopții, își poate continua munca de observator național și județean, sau la comisiile din cadrul CJA Dâmbovița. Asta până pe la 4-5 dimineața, când mai prinde o comisie de bacalaureat sau o ședință a vreunui Consiliu de Administrație. Iar apoi o ia de la capăt, nedormit, muncind zi lumină. După toate astea, se mai găsește și unul ca mine să-i pună întrebări, în loc să-l aprecieze la adevărata valoare.

 

La fel o fi și în cazul lui Claudiu Mănescu, el mai face și naveta de la Gemenea la Târgoviște, apoi la Pietrari, dar nu-i bai. Am văzut că are vreo două mașini de serviciu, parcă și șofer, merită omul.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Să retractez? Niciodată!
România, pe locul 7 la Europeanul U18
Multe meciuri de pregătire în fotbalul dâmbovițean
Întreceri de radio orientare pentru CSM Târgoviște
Situație încordată la Chindia
S-a stabilit calendarul la Liga a 4-a
Adversar prahovean pentru Flacăra Moreni
Ce pasiuni avea antrenorul Chindiei
Ghergu, atac la finanțatori
Eșec împotriva campioanei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dacă Zelenski are fi un înțelept...

... l-ar lovi pe sangvinarul țar Vladimir Putin drept în moalele capului, punându-l într-o situație cu efect de clinci, de fapt, în fața unui, așa cum este numit în diplomație, „fait accompli”. Asta dacă, nu mai zic, ar fi și un patriot autentic ucrainean, dublat de un abil vizionar în de-ale geopoliticii, asumându-și riscul de a fi huiduit de ai săi, bineînțeles... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale