20.10.2014 00:10

Chiar, sunt incompatibili?

Chiar, sunt incompatibili?
Galerie foto

COSTIN MIHAI


 

E campanie electorală, iar loviturile sunt mai multe față de alte perioade. De la o vreme, observ că tinerii numiți de PSD pe funcții în structurile sportive locale sunt luați la mărunțit. Uneori pe bună dreptate, alteori nu, cert e că se plesnește binișor în Claudiu Mănescu și Bogdan Manole. Nici noi nu i-am ocolit atunci când a fost cazul, pentru că fac greșeli. Sunt nerodați pentru asemenea funcții, nu au nici experiență și nici potență, în schimb nici nu sunt așa de nepricepuți pe cât îi fac unii.

 

Spre exemplu, am citit undeva că șeful Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița ar fi bănuit de incompatibilitate. Cică Mănescu ar face și pe profesorul după ora 14.00, pe la Pietrari. Chiar merită solicitat un răspuns din partea Agenției Naționale de Integritate, însă sesizările ar trebui extinse.

 

Păi Ciprian Iugulescu, președintele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, nu este și el profesor la Colegiul Național ,,Ienăchiță Văcărescu”? Teoretic, ar trebui să petreacă opt ore pe zi la club, plus încă vreo opt la școală. Adică de dimineața de la 8, până la miezul nopții.

 

Iar după miezul nopții, își poate continua munca de observator național și județean, sau la comisiile din cadrul CJA Dâmbovița. Asta până pe la 4-5 dimineața, când mai prinde o comisie de bacalaureat sau o ședință a vreunui Consiliu de Administrație. Iar apoi o ia de la capăt, nedormit, muncind zi lumină. După toate astea, se mai găsește și unul ca mine să-i pună întrebări, în loc să-l aprecieze la adevărata valoare.

 

La fel o fi și în cazul lui Claudiu Mănescu, el mai face și naveta de la Gemenea la Târgoviște, apoi la Pietrari, dar nu-i bai. Am văzut că are vreo două mașini de serviciu, parcă și șofer, merită omul.