Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.01.2023 15:56


A A

CFR Cluj în fața titlului cu numărul 9. Reușește echipa lui Dan Petrescu să câștige trofeul?

CFR Cluj în fața titlului cu numărul 9. Reușește echipa lui Dan Petrescu să câștige trofeul?

Una dintre cele mai titrate echipe de fotbal din România, CFR Cluj, se apropie în mod serios de câștigarea titlului cu numărul 9. Ultimii 10 ani ai fotbalului românesc au fost dominați în mod clar de echipa clujeană. Acest lucru nu pare să se oprească nici anul acesta, cu toate că campionatul pare unul echilibrat, iar cei de la Farul Constanta se vor lupta până în ultima etapa.

            A trecut deja mai mult de jumătate din acest sezon și cele două formații se luptă cap la cap. CFR Cluj a început slab sezonul, dar a reușit să recupereze pe parcurs. De partea cealaltă, Farul a început foarte puternic, dar în ultimele etape a pierdut destul de multe puncte. Pentru poziția a treia se lupta FCSB, Universitatea Craiova și Rapid București intre care pare să existe un echilibru perfect.

            Cele mai mari campionate de fotbal europene au revenit în forță și în fiecare weekend exista suficiente predicții pentru biletul zilei. Cei care sunt pasionați de pariuri sportive ar trebui să citească cu atenție aceste analize, pentru că le pot oferi o mulțime de informații folositoare. De asemenea, și restul iubitorilor de fotbal sunt invitați să ne urmărească pentru a fi la zi cu toate evenimentele sportive.

            Dan Petrescu se pare că a reușit să se integreze în mod impecabil în formația clujeană. Chiar dacă au fost situații mai tensionate și “Bursucul” a plecat și a revenit la club, acesta pare acum hotărât să rămână mult timp în Gruia. Exista o legatura foarte puternica intre antrenor și jucător, iar Petrescu a demonstrat că este un antrenor de nivel înalt.

            De cealaltă parte, competitoarea directă a CFR-ului, Farul Constanța este condusă de nimeni altul decât marele Gica Hagi. Acesta a realizat o fuziune între fostul său club, Viitorul Constanta și clubul lui Ciprian Marica, Farul Constanța. Echipa are un lot tânăr, foarte puternic și joacă un fotbal extrem de spectaculos.

            Farul Constanța sta foarte bine atât pe faza de atac, cât și pe apărare, fapt pentru care putem spune fără probleme că este o echipa foarte solidă. Aceștia au unul dintre cele mai bune atacuri din liga, dar și una dintre cele mai bune apărări. CFR-ul și-a arătat punctele slabe în acest sezon, așa încât nu îi va fi la fel de ușor că până acum să câștige campionatul. Chiar și așa, este de departe favorita principala și în acest an.

            Răpi București este o altă formație care a surprins pe toată lumea și a început campionatul în plina forță. Nou promovați, rapidiștii au fost împinși de la spate de galeria superbă a acestora și au reușit o prima jumătate de sezon fenomenală. Acum însă au redus motoarele și se luptă pentru un loc pe podium. Este greu de crezut că ar avea șanse la titlu.

            Nu în ultimul rand, mai trebuie să amintim și de parcursul FCSB-ului, care a început dezastruos actuala stagiune, dar a reușit să revină și se lupta și ea pentru podium, împreună cu Universitatea Craiova. Craiova a jucat un fotbal constant în ultimele sezoane și a fost mereu pe primele poziții din clasament. Nici una dintre acestea nu pare însă să aibă forță necesara pentru a face fata primelor două formații din clasament.

            În concluzie, aceasta este o analiza scurta a situației actuale din campionatul românesc de fotbal. CFR Cluj are șanse mari să ridice cel de al 9-lea trofeu, dar ne așteptam că Farul Constanța să continue forma buna șiș a lupte până la final. Pentru mai multe analize detaliate, urmăriți articolele celor de la Betkings, unde specialiștii analizează fiecare meci de fotbal pentru voi.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Muzeul "Casa Romanței" a omagiat Cartea
Șoșocismul de mahala
Constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „TURISM ÎN BUCEGI”
Gabriel Purcaru și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Moreni
Lipsa de medici, „rană deschisă” la Ambulanță
Balerinele din Dâmbovița au strălucit la Concursul Național „Lebăda de Cristal” 2024
La limita guvernării europene
Studiu de fezabilitate aprobat pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni
Cutremur de proporții la Găești și Șelaru
Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale