Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.03.2019 00:15

La APIA Dâmbovița, în perioada 1 martie – 15 mai,


A A

Cererile de plată se completează electronic

Cererile de plată se completează electronic

❚ „În județul Dâmbovița sunt așteptați să depună cererea unică de plată aproximativ 24.500 de fermieri. În prima săptămână a lunii martie, au fost înregistrate 1031de cereri unice de plată, reprezentând un procent de 152,8 % din numarul de cereri programate pentru această perioadă”

 

VIOLETA STANCIU

 


 

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Dâmbovița primește, in perioada 01 martie - 15 mai, Cererile Unice de Plată în cadrul Campaniei SAPS 2019. Acestea se depun la Centrul Județean în cazul fermierilor care solicită o suprafață mai mare de 50 hectare teren agricol și la Centrele Locale în cazul fermierilor care solicită o suprafață mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol, indiferent dacă fermierul aplică sau nu pentru scheme de plată în sectorul zootehnic. Completarea cererii unice de plată se realizează electronic, folosind aplicația IPA-Online. „Pentru fluidizarea activitații si pentru evitarea blocajelor IPA-Online, in luna martie au fost programati să depună cererile unice fermierii cu suprafețe arabile mai mici de 10 ha, fermierii care nu solicită plăți în sectorul zootehnic si în cadrul măsurilor de dezvoltare rurală. După ce în luna februarie echipe de specialiști ai APIA, Centrul Judetean Dâmbovița s-au întâlnit cu fermierii din toate unitățile administrativ teritoriale ale județului în cadrul unor sesiuni de informare si consiliere, miercuri, 13 martie, ora 11.00, în sediul Primăriei Ulmi, fermierii cu suprafețe mai mari de 10 de ha sunt invitați să participe la o dezbatere interactivă, al cărei scop îl reprezintă clarificarea nelămuririlor referitoare la accesarea formelor de sprijin pentru agricultură. În județul Dâmbovița sunt așteptați să depună cererea unică de plată aproximativ 24.500 de fermieri. În prima săptămână a lunii martie, au fost înregistrate 1031de cereri unice de plată, reprezentând un procent de 152,8 % din numărul de cereri programate pentru această perioadă”, a declarat directorul executiv al APIA Dâmbovița, ec. Corina Gârleanu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Legea cooperativelor, în discuție în Dâmbovița
Producția industrială, în scădere vertiginoasă
Comerțul concurează serios Industria
Evaziune fiscală de proporții
"Oscilația euro, o situație îngrijorătoare"
Importurile bat exporturile
3000 lei salariul minim în domeniul construcțiilor
Banca Mondială, cu ochii pe Zona metropolitană Târgoviște
20 de dâmbovițeni au accesat Programul pentru lână
11 angajatori sancționați de ITM


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Viitorii lideri ai Comisiei Europene

Acum câteva zile argumentam necesitatea prezenței Angelei Merkel ca președinte al Comisiei Europene. Permiteți-mi sănuanțez. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale