Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.07.2017 07:42

200 de familii tinere în Class Park


A A

Cel mai mare ansamblu rezidențial nou din Târgoviște se dezvoltă în continuare

Cel mai mare ansamblu rezidențial nou din Târgoviște se dezvoltă în continuare

 

Primele șapte blocuri din Class Park au fost construite și vândute în totalitate, al optulea bloc este vândut aproape în totalitate încă din faza de construcție, în timp ce al nouălea bloc, la care se lucrează, este vândut în proporție de 25% încă din faza de demarare a construcției. În total, ansamblul va cuprinde 13 blocuri de apartamente și un număr limitat de vile. Mixul de apartamente cuprinde  studiouri, patru tipuri de apartamente cu două camere și un tip de locuință cu trei camere.

 

Class Park, cel mai mare cartier nou rezidențial din Târgoviște, este din ce in ce mai căutat de familiile tinere care vor mai mult . Celor peste 400 locatari din primele șapte blocuri li se alătură cei din al optulea bloc și al nouălea, la anul. Complexul este foarte căutat pentru ca oferă confort și are facilitați unice gen parcuri copii și adulti, paza, stație autobuz etc.

 

Succesul celui mai mare ansamblu rezidențial nou din Târgoviște se datorează, printre altele, facilităților oferite, prețurilor competitive în raport cu oferta de locuințe noi, dar și vechi din oraș, materialelor de construcție și finisajelor de calitate. ”Un apartament nou în Class Park e mai iefin pe termen lung decât un apartament vechi, fără să mai punem la socoteală că locuințele vechi sunt deja uzate și au termen de viață mai mic. Față de un apartament vechi, la care adaugi cheltuielile pentru a-l aduce la standarde moderne, prețul este aproape similar. În plus, un bloc vechi va crea întotdeauna probleme și sume neprevăzute, cheltuieli mai mari cu utilitățile ce vor scoate locatarului din buzunar, pe termen lung, mai mulți bani decât costă un apartament nou cu toate facilitățile necesare”, explică reprezentanții Class Park.

 

Printre materialele și echipamentele folosite la apartamentele din Class Park se numără cărămida, care este folosită și la compartimentările dintre apartamente, granitul pentru casa scării și balcoane, uși Porta Doors pentru interior și uși metalice pentru intrările în apartamente, lifturi Schindler, tâmplărie termoizolantă Gealan și geamuri termoizolante low-e, centrală proprie de apartament, gresie, faianță, parchet, calorifere, polistiren cu grosime de 10 centimetri pentru izolarea exterioară.

 

Față de oferta nouă din oraș, Class Park se distinge printr-o multitudine de facilități aflate imediat lângă casă (transport de autobuz și maxi taxi exact lângă intrarea în ansamblu, parcuri moderne pentru copii și spații verzi, oportunități de distracție și sport, în viitor minimarket și posibil afterschool), prin calitatea lucrărilor executate (materialele de construcție sunt atent selecționate, dezvoltatorul are o experiență vastă în domeniul edificărilor de clădiri rezidențiale, comerciale și spații de birouri), printr-o comunitate deja sudată de peste 400 de locatari, prin eficiența energetică a clădirilor, prin locuințele spațioase și luminoase, prin amplasament (lângă Piața 2 Brazi, la doi pași de centru), prin locul personal de parcare, prin rezistența înaltă la cutremur și prin multe altele.

 

Pentru achiziție, sunt disponibile mai multe variante de finanțare. În cazul în care cumpărătorul optează pentru plata cash, acesta poate achiziționa un apartamente construit sau unul aflat în construcție, caz în care va beneficia de o reducere. Plata în rate este de asemenea posibilă, pe parcursul construcției, cumpărătorul beneficiind de asemenea de un discount în funcție de avans. O altă modalitate de achiziție este finanțarea prin programul ”Prima casă”, pentru apartamentele deja construite sau credit ipotecar pentru locuințele în construcție cu termen de finalizare 3-6 luni.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival
Pensionarii semnalează că serviciile medicale la domiciliu sunt în scădere
Peste 1000 de persoane și-au găsit un loc de muncă
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale