Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.03.2023 00:16

În Dâmbovița,


A A

Campanie în școli privind folosirea numărului 112

Campanie în școli privind folosirea numărului 112

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița, derulează o amplă campanie de informare destinată elevilor, tema acesteia fiind apelul la numărul unic pentru situații de urgență 112.

Potrivit inspectorului școlar general, prof. Ileana Nicolaescu, atât reprezentanții IȘJ Dâmbovița, cât și reprezentanții ISU Dâmbovița se vor întâlni cu elevii din județ și le vor explica acestora despre consecințele pe care le are apelarea nejustificată la 112. Campania de conștientizare este organizată la nivel național, în cadrul acesteia fiind transmisă o serie de mesaje sugestive: „Gândește” , „Nu este o glumă!” , „Apelul fals la 112 se pedepsește” , „Sună responsabil”.

„Considerăm că această componentă a utilizării numărului unic de urgență 112, este importantă. Vom desfășura o campanie în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de  Urgență și vom derula o campanie la nivelul județului de conștientizare a elevilor cu privire la conștientizarea folosirii acestui număr. Au fost situații când elevii au apelat la numărul de urgență, fie pentru situații minore, fie pentru a face așa zisele farse, dar care pot fi extrem de periculoase”, a transmis prof. Ileana Nicolaescu, inspector școlar general al județului Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Daruri pentru copiii din unitățile de învățământ
„Povestea iei”
Titularizarea fără examen a profesorilor suplinitori
Examenul de Bacalaureat a început pentru 3080 de elevi
Angajarea elevilor și studenților pe perioada vacanței
Mijlocitorul veșnic al mântuirii noastre
„Întâlnirile Babel”, un spațiu relaxat de împărtășire a ideilor
85 de școli din România, inclusiv 3 din Dâmbovița, primesc finanțare prin PNRAS
Cadrele didactice primesc o majorare salarială de 7%
Festivalul BABEL XII - conexiuni și inedit


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale