Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.03.2023 00:16

În Dâmbovița,


A A

Campanie în școli privind folosirea numărului 112

Campanie în școli privind folosirea numărului 112

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița, derulează o amplă campanie de informare destinată elevilor, tema acesteia fiind apelul la numărul unic pentru situații de urgență 112.

Potrivit inspectorului școlar general, prof. Ileana Nicolaescu, atât reprezentanții IȘJ Dâmbovița, cât și reprezentanții ISU Dâmbovița se vor întâlni cu elevii din județ și le vor explica acestora despre consecințele pe care le are apelarea nejustificată la 112. Campania de conștientizare este organizată la nivel național, în cadrul acesteia fiind transmisă o serie de mesaje sugestive: „Gândește” , „Nu este o glumă!” , „Apelul fals la 112 se pedepsește” , „Sună responsabil”.

„Considerăm că această componentă a utilizării numărului unic de urgență 112, este importantă. Vom desfășura o campanie în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de  Urgență și vom derula o campanie la nivelul județului de conștientizare a elevilor cu privire la conștientizarea folosirii acestui număr. Au fost situații când elevii au apelat la numărul de urgență, fie pentru situații minore, fie pentru a face așa zisele farse, dar care pot fi extrem de periculoase”, a transmis prof. Ileana Nicolaescu, inspector școlar general al județului Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Concursul de Interpretare W. A. Mozart
O gamă largă de activități la Biblioteca Județeană
„Dialoguri studențești”, prin filiala ASCOR Târgoviște
Buget pentru achiziția de carte
„Grădinițele din sistemul preuniversitar vin la noi”
Proiect pentru digitalizarea a 29 de biblioteci din județ
Dâmbovița, județul cu cele mai multe biblioteci funcționale din România
Slujire Arhierească la Mănăstirea Stelea
Numărul cititorilor se menține la un nivel ridicat
Duminica a doua din Post, a Sfântului Ierarh Grigorie PalamaPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Datul cu părerea...

George Coandă


...este la români una din stările lor naturale și care, cu vremea, a devenit un sport național care, atunci când lumea îți e mai dragă, ne încurcă rău viața. Și ne-o încurcă rău de tot. Iar când este vorba de politică și de implicațiile politicului în existența noastră socială, nu-ți vine a crede cât de mult  contează, ca influență și, de ce nu,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale