Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.02.2023 00:14

APIA Dâmbovița derulează, în perioada 22 februarie - 02 martie,


A A

Campanie de informare a producătorilor agricoli

Campanie de informare a producătorilor agricoli

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Dâmbovița desfășoară, în perioada 22 februarie – 02 martie, campania de informare a producătorilor agricoli care accesează forme de sprijin pentru agricultură în anul 2023. Astfel, potrivit directorului executiv al APIA Dâmbovița, ec. Corina Gârleanu începând cu această campanie, fermierii vor putea beneficia de sprijin financiar prin intervenții și măsuri aferente sectoarelor vegetal și zootehnic.

,,În vederea înlăturării tuturor nelămuririlor legate de accesarea schemelor de plăți de către fermierii dâmbovițeni, echipe de specialiști ai APIA Centrul Județean Dâmbovița se vor întâlni cu fermierii din toate unitățile administrativ teritoriale. Participarea activă a tuturor administrațiilor publice locale s-a reflectat pozitiv în rezultatele record înregistrate la nivelul absorbției fondurilor europene din domeniul agriculturii, în contextual în care instituțiile locale mențin o legătură directă cu cetățenii, cunosc realitățile imediate ale acestora și vin în întâmpinarea interesului și nevoilor lor”, a precizat directorul APIA Dâmbovița, ec. Corina Gârleanu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Turismul, în plină ascensiune
438 de locuri de muncă disponibile
Ziua Poliției Române a fost marcată și în Dâmbovița
Ziua Mondială a Apei
91.000 de salariați în județul Dâmbovița!
21 de case construite prin ANL își așteaptă chiriașii
Duminica Sfintei Cruci
Activitate informativ-preventivă la Clubul Pensionarilor
Decesele depășesc cu mult nașterile
Două mari obiective pentru primăria RaciuPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Va fi România la masa marii producții de baterii? (III)

Potrivit Institutului Geologic Român, țara noastră are zăcăminte de resurse aflate pe lista recent actualizată a materiilor prime strategice, esențiale pentru lanțul valoric al bateriilor. De pildă, Europa are un necesar de 7% litiu pentru producția de baterii litiu-ion dar produce doar 3%, deci este necesară dublarea producției. Ștefan Marincea, fost director al Institutului Geologic Român spune că țara noastră... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale