Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.03.2018 00:10

Mãrturisirile unui fost primar


A A

Boriga vorbeºte despre trecutul întunecat de la CSM Târgoviºte

Boriga vorbeºte despre trecutul întunecat de la CSM Târgoviºte

❚ „Nu am nimic sã-mi reproºez pe cazul Dikeoulakos. Nu am negociat cu el ºi nici nu i-am transmis cã nu mai sunt bani, aºa cum s-a spus” ❚ „Categoric, nu am fost informat cã s-a judecat pe documente care nu sunt în club sau cã altcineva ar fi semnat în locul lui Ciprian Iugulescu. Doriþi cu orice preþ sã gãsiþi un vinovat, însã nu este niciun vinovat” ❚ „Am cunoºtinþã cã CSM Târgoviºte ºi Stefano Micoli au semnat de comun acord o înþelegere de încheiere a contractului. Mã întreb ºi eu, de ce a apãrut dupã doi ani ºi ceva aceastã problemã?”

COSTIN MIHAI

 


 

Gabriel Boriga a fost primarul municipiului Târgoviºte în perioada de activitate a lui George Dikeoulakos ca antrenor la echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal, la începutul sezonului de Euroligã (2012-2013). Boriga a vorbit pe acest subiect la ultima ediþie a emisiunii Sport Show, de la Columna TV, unde a participat alãturi de actualul primar, Cristian Stan. „Nu am nimic sã-mi reproºez pe cazul Dikeoulakos. Nu am negociat cu el ºi nici nu i-am transmis cã nu mai sunt bani, aºa cum s-a spus. Eu nu am ºtiut ce salarii sunt la echipa de baschet, nu m-a interesat acest lucru ºi nici nu mã intereseazã”.

Dispus sã se implice într-o campanie pentru strângere de fonduri

Boriga susþine cã nu avea cunoºtinþã de salariile enorme care s-au plãtit în acel an la echipa de baschet, astfel încât jucãtoare mediocre sau oameni mai puþin importanþi din staff încasau 45.000 euro pe sezon. „De ce sã mã informeze pe mine ca primar conducerea clubului despre salariile din club? Fostul preºedinte m-a informat, în schimb, despre cazul Dikeoulakos. Însã, categoric, nu am fost informat cã s-a judecat pe documente care nu sunt în club sau cã altcineva ar fi semnat în locul lui Ciprian Iugulescu. Doriþi cu orice preþ sã gãsiþi un vinovat, însã nu este niciun vinovat”, a transmis Boriga, dispus sã se implice într-o campanie pentru strângere de fonduri, prin care sã se stingã datoria cãtre George Dikeoulakos ºi Ivanka Matic.

Spune cã Micoli nu ar mai avea bani de primit

ªi Stefano Micoli, antrenorul echipei de volei a clubului târgoviºtean în a doua jumãtate a anului 2015 a reclamat cã are bani de primit, interval în care Gabi Boriga era manager voluntar. „De la dumneavoastrã am aflat despre acest lucru. Am cunoºtinþã cã cele douã pãrþi au semnat de comun acord o înþelegere de încheiere a contractului. Mã întreb ºi eu, de ce a apãrut dupã doi ani ºi ceva aceastã problemã?”, a comentat fostul primar. Cert e cã CEV a transmis o somaþie de platã cãtre CSM Târgoviºte, prin care o obligã sã-i achite italianului 11.500 euro pânã la sfârºitul lunii, altfel ameninþã cu blocarea transferurilor.



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Cristi Bãlașa vrea sã revinã la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rãmâne pe un jilț amãrât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala micã
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptã acerbã la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublã campioanã naționalã
Bezdead rezistã pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cãtarea criminalã a Kremlinului (II)

Apropo de gãºtile mafiotge proruse. Duminicã, acestea, plus baºcana (guvernatoarea bolºevic-secesionistã de la Comrat), reunite în alianþa politicã prorusã „Pobeda” („victoria”) ºi-au anunþat – ameninþare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electoralã împotriva Maiei Sandu ºi a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavã lui Putin... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale