15.03.2018 00:10

Boriga vorbește despre trecutul întunecat de la CSM Târgoviște

Boriga vorbește despre trecutul întunecat de la CSM Târgoviște
Galerie foto

❚ „Nu am nimic să-mi reproșez pe cazul Dikeoulakos. Nu am negociat cu el și nici nu i-am transmis că nu mai sunt bani, așa cum s-a spus” ❚ „Categoric, nu am fost informat că s-a judecat pe documente care nu sunt în club sau că altcineva ar fi semnat în locul lui Ciprian Iugulescu. Doriți cu orice preț să găsiți un vinovat, însă nu este niciun vinovat” ❚ „Am cunoștință că CSM Târgoviște și Stefano Micoli au semnat de comun acord o înțelegere de încheiere a contractului. Mă întreb și eu, de ce a apărut după doi ani și ceva această problemă?”

COSTIN MIHAI

 


 

Gabriel Boriga a fost primarul municipiului Târgoviște în perioada de activitate a lui George Dikeoulakos ca antrenor la echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal, la începutul sezonului de Euroligă (2012-2013). Boriga a vorbit pe acest subiect la ultima ediție a emisiunii Sport Show, de la Columna TV, unde a participat alături de actualul primar, Cristian Stan. „Nu am nimic să-mi reproșez pe cazul Dikeoulakos. Nu am negociat cu el și nici nu i-am transmis că nu mai sunt bani, așa cum s-a spus. Eu nu am știut ce salarii sunt la echipa de baschet, nu m-a interesat acest lucru și nici nu mă interesează”.

Dispus să se implice într-o campanie pentru strângere de fonduri

Boriga susține că nu avea cunoștință de salariile enorme care s-au plătit în acel an la echipa de baschet, astfel încât jucătoare mediocre sau oameni mai puțin importanți din staff încasau 45.000 euro pe sezon. „De ce să mă informeze pe mine ca primar conducerea clubului despre salariile din club? Fostul președinte m-a informat, în schimb, despre cazul Dikeoulakos. Însă, categoric, nu am fost informat că s-a judecat pe documente care nu sunt în club sau că altcineva ar fi semnat în locul lui Ciprian Iugulescu. Doriți cu orice preț să găsiți un vinovat, însă nu este niciun vinovat”, a transmis Boriga, dispus să se implice într-o campanie pentru strângere de fonduri, prin care să se stingă datoria către George Dikeoulakos și Ivanka Matic.

Spune că Micoli nu ar mai avea bani de primit

Și Stefano Micoli, antrenorul echipei de volei a clubului târgoviștean în a doua jumătate a anului 2015 a reclamat că are bani de primit, interval în care Gabi Boriga era manager voluntar. „De la dumneavoastră am aflat despre acest lucru. Am cunoștință că cele două părți au semnat de comun acord o înțelegere de încheiere a contractului. Mă întreb și eu, de ce a apărut după doi ani și ceva această problemă?”, a comentat fostul primar. Cert e că CEV a transmis o somație de plată către CSM Târgoviște, prin care o obligă să-i achite italianului 11.500 euro până la sfârșitul lunii, altfel amenință cu blocarea transferurilor.