Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.02.2016 00:06

Pentru că pe stadionul din localitate va activa Săgeata Găești


A A

Avântul Produlești se retrage din campionat

Avântul Produlești se retrage din campionat
Primarul George Georgescu vrea să facă o echipă puternică la Produlești, în colaborare cu cei de la Săgeata Găești

❚ „Săgeata Găești va juca din retur la Produlești, iar noi vom pune la dispozitie baza sportivă și mai mulți fotbaliști locali. Vrem să facem o echipă puternică, care să se salveze de la retrogradare”, a anunțat primarul de la Produlești, George Georgescu ❚ „Baremul de arbitraj din retur va fi plătit de cei de la Cătunu, pentru că nu am găsit posibilitatea legală să îl achităm de la Primăria Produlești. Un lucru este cert: Săgeata va avea stabilitate financiară din vară și nu vor mai fi probleme cu retrogradarea”, a mai spus Georgescu

COSTINEL NEAGU


Divizionara D Săgeata Găești își va disputa meciurile din retur considerate pe teren propriu la Produlești. Mutarea va duce la dispariția echipei locale Avântul, care se va retrage din campionatul Ligii a V-a, Seria Sud, unde ocupă ultima poziție, cu minus un punct.

„Săgeata Găești va juca din retur la Produlești, iar noi vom pune la dispozitie baza sportivă și mai mulți fotbaliști locali. În acest moment avem un lot de 25 de jucători, insă după meciul de sâmbătă, cu Ghinești, o să ne hotărâm pe cine vom opri. Vrem să facem o echipă puternică, care să se salveze de la retrogradare, iar pentru asta vom completa lotul cu câțiva jucători de valoare. Cum mai mulți fotbali ști de la Avântul vor trece la Săgeata, vom retrage din campionat echipa din Onoare”, a transmis primarul de la Produlești, George Georgescu.

„Nu ne-am hotărât cum se va numi echipa din vară”

Echipa comună de Liga a IV-a va juca până la vară sub titulatura de Săgeată Găești, după care își va schimba denumirea. Primarul Georgescu spune că nu s-a luat o decizie privind noul nume al echipei, însă este sigur că ea va purta numele de Produlești.

„Din vară, Săgeata își va schimba denumirea și este sigur că se va numi Produlești. Noi am dori să ne păstrăm titulatura de Avântul, dacă ar fi posibil, însă am înțeles că nu se poate. Baremul de arbitraj din retur va fi plătit de cei de la Cătunu, pentru că nu am găsit posibilitatea legală să îl achităm de la Primăria Produlești. Un lucru este cert: Săgeata va avea stabilitate financiară din vară și nu vor mai fi probleme cu retrogradarea”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale