12.02.2016 00:06

Avântul Produlești se retrage din campionat

Avântul Produlești se retrage din campionat
Galerie foto

❚ „Săgeata Găești va juca din retur la Produlești, iar noi vom pune la dispozitie baza sportivă și mai mulți fotbaliști locali. Vrem să facem o echipă puternică, care să se salveze de la retrogradare”, a anunțat primarul de la Produlești, George Georgescu ❚ „Baremul de arbitraj din retur va fi plătit de cei de la Cătunu, pentru că nu am găsit posibilitatea legală să îl achităm de la Primăria Produlești. Un lucru este cert: Săgeata va avea stabilitate financiară din vară și nu vor mai fi probleme cu retrogradarea”, a mai spus Georgescu

COSTINEL NEAGU


Divizionara D Săgeata Găești își va disputa meciurile din retur considerate pe teren propriu la Produlești. Mutarea va duce la dispariția echipei locale Avântul, care se va retrage din campionatul Ligii a V-a, Seria Sud, unde ocupă ultima poziție, cu minus un punct.

„Săgeata Găești va juca din retur la Produlești, iar noi vom pune la dispozitie baza sportivă și mai mulți fotbaliști locali. În acest moment avem un lot de 25 de jucători, insă după meciul de sâmbătă, cu Ghinești, o să ne hotărâm pe cine vom opri. Vrem să facem o echipă puternică, care să se salveze de la retrogradare, iar pentru asta vom completa lotul cu câțiva jucători de valoare. Cum mai mulți fotbali ști de la Avântul vor trece la Săgeata, vom retrage din campionat echipa din Onoare”, a transmis primarul de la Produlești, George Georgescu.

„Nu ne-am hotărât cum se va numi echipa din vară”

Echipa comună de Liga a IV-a va juca până la vară sub titulatura de Săgeată Găești, după care își va schimba denumirea. Primarul Georgescu spune că nu s-a luat o decizie privind noul nume al echipei, însă este sigur că ea va purta numele de Produlești.

„Din vară, Săgeata își va schimba denumirea și este sigur că se va numi Produlești. Noi am dori să ne păstrăm titulatura de Avântul, dacă ar fi posibil, însă am înțeles că nu se poate. Baremul de arbitraj din retur va fi plătit de cei de la Cătunu, pentru că nu am găsit posibilitatea legală să îl achităm de la Primăria Produlești. Un lucru este cert: Săgeata va avea stabilitate financiară din vară și nu vor mai fi probleme cu retrogradarea”.