Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.10.2014 18:41

Odată cu arestarea primarului Marin Grigore,


A A

Avântul Produlești e aproape de abandon

Avântul Produlești e aproape de abandon
La Produlești sunt șanse mari să nu se mai joace fotbal

❚ Formația antrenată de Constantin Ion (Doacă) nu s-a prezentat în ultima etapa la Moroeni nici cu formația de seniori și nici cu cea de juniori, nefiind exclus să asistem la o primă retragere din campionat în acest sezon ❚ Chiar și viceprimarul George Georgescu recunoaște că viitorul formației din Produlești este unul nesigur. „Noi am votat o rectificare de buget, dar să vedem acum dacă vor fi bani și pentru echipa de fotbal. Orice e posibil, inclusiv desființarea echipei, însă noi sperăm să nu se întâmple asta”

COSTIN MIHAI


Problemele sunt tot mai grave la Avântul Produlești, echipă care pare să fi ajuns la capăt de drum. Formația antrenată de Constantin Ion (Doacă) nu s-a prezentat în ultima etapa la Moroeni nici cu formația de seniori și nici cu cea de juniori, nefiind exclus să asistăm la o primă retragere din campionat în acest sezon.

Lovitura arestării primarului Marin Grigore i-a afectat puternic pe cei de la Produlești, care nu au putut să se mai organizeze pentru meciul cu Bradul. Chiar și viceprimarul George Georgescu recunoaște că viitorul formației din Produlești este unul nesigur.

„Noi am votat o rectificare de buget, dar să vedem acum dacă vor fi bani și pentru echipa de fotbal. Orice e posibil, inclusiv desființarea echipei, însă noi sperăm să nu se întâmple asta”.

 

Echipe avantajate dacă s-ar retrage Produlești

Avântul ocupă în acest moment penultimul loc (17) în Liga a IV-a, unul retrogradabil, acumulând doar șapte puncte în zece etape. Dacă Produlești se va retrage din campionat înainte de încheiarea turului, toate rezultatele îi vor fi anulate.

Cele mai avantajate vor echipele care au pierdut contra celor de la Produlești, precum Atletic Fieni (0-1) și CS Petrești (0-1), dar și Avicola Tărtășești (2-2). În cazul în care echipa lui „Doacă” se va retrage la iarnă, vor rămâne toate rezultatele înregistrate în turul campionatului, urmând să piardă cu 3-0 partidele din retur.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale