20.10.2014 18:41

Avântul Produlești e aproape de abandon

Avântul Produlești e aproape de abandon
Galerie foto

❚ Formația antrenată de Constantin Ion (Doacă) nu s-a prezentat în ultima etapa la Moroeni nici cu formația de seniori și nici cu cea de juniori, nefiind exclus să asistem la o primă retragere din campionat în acest sezon ❚ Chiar și viceprimarul George Georgescu recunoaște că viitorul formației din Produlești este unul nesigur. „Noi am votat o rectificare de buget, dar să vedem acum dacă vor fi bani și pentru echipa de fotbal. Orice e posibil, inclusiv desființarea echipei, însă noi sperăm să nu se întâmple asta”

COSTIN MIHAI


Problemele sunt tot mai grave la Avântul Produlești, echipă care pare să fi ajuns la capăt de drum. Formația antrenată de Constantin Ion (Doacă) nu s-a prezentat în ultima etapa la Moroeni nici cu formația de seniori și nici cu cea de juniori, nefiind exclus să asistăm la o primă retragere din campionat în acest sezon.

Lovitura arestării primarului Marin Grigore i-a afectat puternic pe cei de la Produlești, care nu au putut să se mai organizeze pentru meciul cu Bradul. Chiar și viceprimarul George Georgescu recunoaște că viitorul formației din Produlești este unul nesigur.

„Noi am votat o rectificare de buget, dar să vedem acum dacă vor fi bani și pentru echipa de fotbal. Orice e posibil, inclusiv desființarea echipei, însă noi sperăm să nu se întâmple asta”.

 

Echipe avantajate dacă s-ar retrage Produlești

Avântul ocupă în acest moment penultimul loc (17) în Liga a IV-a, unul retrogradabil, acumulând doar șapte puncte în zece etape. Dacă Produlești se va retrage din campionat înainte de încheiarea turului, toate rezultatele îi vor fi anulate.

Cele mai avantajate vor echipele care au pierdut contra celor de la Produlești, precum Atletic Fieni (0-1) și CS Petrești (0-1), dar și Avicola Tărtășești (2-2). În cazul în care echipa lui „Doacă” se va retrage la iarnă, vor rămâne toate rezultatele înregistrate în turul campionatului, urmând să piardă cu 3-0 partidele din retur.