Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.03.2024 00:14

Pentru dezvoltarea locală,


A A

Autoritățile locale din Runcu anunță noi proiecte de investiții

Autoritățile locale din Runcu anunță noi proiecte de investiții

În cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, autoritățile locale din Runcu se pregătesc să demareze noi proiecte de investiții, concentrându-se pe dezvoltarea infrastructurii rutiere și culturale. Primarul Gheorghe Brebeanu a transmis recent două obiective majore care vor marca un nou progres: construirea unui pod peste Râul Ialomicioara și edificarea unui Cămin Cultural în satul Bădeni.

Podul peste Râul Ialomicioara reprezintă un proiect inclus în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Autoritățile locale vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere pentru a stimula turismul în zonă. Primarul Gheorghe Brebeanu a subliniat că planurile includ asfaltarea a trei kilometri de drum în proximitatea pensiunilor deja construite în cadrul acestui program. Pe lângă eforturile de dezvoltare a infrastructurii, Primăria Runcu își propune să consolideze viața culturală locală prin construirea unui Cămin Cultural în satul Bădeni.

Această inițiativă are ca scop întărirea legăturilor sociale și oferirea unui spațiu dedicat evenimentelor culturale și comunitare. Cu toate acestea, implementarea proiectelor se confruntă cu provocări financiare semnificative. Primarul Gheorghe Brebeanu a recunoscut că fondurile din bugetul local sunt limitate și că administrația publică locală va căuta atragerea de finanțări externe pentru a susține aceste investiții esențiale pentru comună.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Schimbări climatice afectează vegetația în sudul județului Dâmbovița
Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporală
Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante
Investiții importante în infrastructura educațională


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?

DAN LUCA


Punctul zero al politicilor europene este dificil de identificat, fie că este în cabinetele celor mai influente state membre, Germania și Franța, fie că este o idee care pornește de la societatea civilă – și nu este scopul analizei – mai ales că traseul de la o idee la document legislativ publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene trec mulți ani și... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale