Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.12.2023 00:17

La Pietroșița,


A A

Autoritățile așteaptă ordinul ministrului Dezvoltării pentru înființarea rețelei de gaze

Autoritățile așteaptă ordinul ministrului Dezvoltării pentru înființarea rețelei de gaze

*„Administrația locală a depus cererea de finanțare, a întocmit Studiul de Fezabilitate încă de acum 2 ani, am luat toate avizele necesare”

 

Înființarea rețelei de gaze naturale în comuna Pietroșita, în mod special în satul Dealu Frumos, așteaptă doar ordinul  Ministrului Dezvoltării pentru aprobarea finanțării! Asta după ce autoritățile locale și-a făcut temele, în sensul că au pregătit deja toate etapele premergătoare derulării acestei investiții majore, care se ridică la aproximativ 6 milioane de lei. Edilul comunei, Leonard Dicu a declarat recent, la conferința de presă de la PSD Dâmbovița, că Studiul de Fezabilitate a fost finalizat și că s-au obținut și toate avizele necesare implementării acestui proiect foarte important pentru comunitate.

„Așteptăm cu mare interes ordinul ministrului pe județul Dâmbovița, un alt mare proiect și foarte important pentru comuna Pietroșița, mai ales pentru satul Dealu Frumos, inființare rețea de gaze. Administrația locală a depus cererea de finanțare, a întocmit Studiul de Fezabilitate încă de acum 2 ani, am luat toate avizele necesare și așteptăm finanțarea prin acest ordin al Ministrului Dezvoltării pentru a începe licitația publică și la anul sperăm să începem lucrările și la acest proiect foarte mare, în jur de 6 milioane de lei”, a declarat Leonard Dicu, primarul comunei Pietroșița la conferința de presă de la PSD Dâmbovița. 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL
Tezaurul românilor, nikogda!?
Granturi pentru reducerea abandonului școlar
"CONSTRUIRE HOTEL DE 4 STELE ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE"
Rata șomajului, în scădere: 2,73%
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Educație adaptată
Discuții tranșante cu primarii dâmbovițeni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale