Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.04.2024 00:17

Conducerea CJD anunță...


A A

Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A

Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A

Ștefan Khalil


 

Au demarat lucrările de modernizare a drumului județean DJ 720 A, traseul Gura Ocniței – Adânca – Bucșani – Mărcești – Finta – Postârnacu – DN 1A. Lotul 3 al acestui proiect, având o lungime de 28,9 km, este parte a celui mai mare proiect de modernizare finanțat în Regiunea Sud-Muntenia. Potrivit informațiilor oferite de președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, proiectul a atras o finanțare de 64.200.000 de euro. Acești bani vor fi utilizați pentru modernizarea a 60 de km de drumuri județene în regiune.

Lotul 3 pleacă din Adânca, parcurge Bucșani – Dobra (Mărcești) – Finta – Cornești (Postârnacu) și se oprește în DN 1A. Valoarea investiției este de 106.832.167,58 lei. Pe lângă turnarea a două straturi de asfalt, se vor realiza și: – 27.000 mp de trotuare;  -10 km de șanțuri din beton; -1,5 km de rigole de acostament;  -23,4 km de rigole carosabile acoperite;  -1.310 de accese la proprietăți;  -4 poduri modernizate; -22 de stații de autobuz.

Zilele trecute am dat startul și pe Lotul 1  și Lotul 2 din proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 712 (Pucioasa – Brănești – Vulcana-Pandele – Șotânga – Târgoviște), DJ 720C (Gura Ocniței – Ocnița) și DJ 720 A (Gura Ocniței – Adânca – Bucșani – Mărcești – Finta – Postârnacu – DN 1A). Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic din cauza lucrărilor în curs. Vă asigurăm că aceste lucrări sunt esențiale pentru a îmbunătăți infrastructura rutieră, iar la finalizarea lucrărilor vom avea drumuri mult mai bune, mai sigure și mai eficiente.  Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiectul european - atacat la „baionetă”
Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar
Industria de Apărare și-a crescut exportul
„Noi avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar”
Finalizarea campaniei de vaccinare antirabică și măsuri pentru microciparea animalelor
Astazi
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște
Sprijin pentru Azilul de bătrâni din Pucioasa
7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă - sinteza BABEL 2024


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale