Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.04.2024 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Atât de aproape de o nouă finală...

Atât de aproape de o nouă finală...

Puțin a lipsit ca echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște să joace finala Ligii Naționale. Și puțini ar fi crezut că echipa antrenată de Cătălin Tănase va ajunge atât de sus, încă din primul sezon fără interdicții la nivelul transferurilor. Chiar dacă pornea cu șanse foarte mici în semifinala cu liderul incontestabil, CSM CSU Constanța, formația târgovișteană a atenționat încă din primul meci că-și va vinde scump pielea. Meci pierdut la un punct, în ultimele secunde.

A urmat jocul 2 și o spectaculoasă victorie reușită la Târgoviște, astfel că partida decisivă s-a tramsferat la malul Mării Negre. Unde fetele lui Tănase au luptat de la egal cu gazdele, până în ultimele secunde, când au cedat din nou frustrant (66-71). CSM-ul târgoviștean a condus în multe momente, având în Juliunn Redmond un lider în formă maximă, cu 31 de puncte reușite.

Din păcate, nu au fost suficiente, iar Constanța va juca în premieră cu titlul pe masă, după ce a câștigat, tot în premieră, Cupa României, după o finală cu Târgoviște. În cealaltă semifinală, campioana ultimelor multe ediții, Sepsi SIC Sf. Gheorge, a cedat în jocul decisiv de pe teren propriu, cu FCC UAV Arad. În ciuda acestui eșec, CSM Târgoviște este aproape să încheie un sezon cu mult peste așteptări, în care a pătruns până în ultimul act al Cupei României, urmând să joace pentru medaliile de bronz în campionat, cu Sepsi.

Sunt rezultatele frumoase, importante, care au readus rapid clubul târgoviștean în elita baschetului feminin românesc. În semifinale va evolua astăzi și echipa de volei feminin a municipalității, cu CSO Voluntari, adversar în fața căruia a cedat la Târgoviște, în primul joc. Un succes la Voluntari ar prelungi duelul, iar CSM ar redevi favorită la calificarea în finală, acolo unde a evoluat și sezonul trecut, cu Volei Alba Blaj.

Amintesc că echipa târgovișteană a câștigat un trofeu în acest sezon, Cupa României. Iată că, după mulți ani, echipele de baschet și de volei ale urbei reușesc să confirme, braț la braț, în competițiile interne.

 

 

C.M.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale