Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.03.2023 00:13

A sosit vaccinul antirujeolic pentru copiii între 1 și 5 ani


A A

Asociația Medicilor de Familie Dâmbovița, apel către părinți

Asociația Medicilor de Familie Dâmbovița, apel către părinți

*„Părinții care au copii care trebuie să se vaccineze antirujeolic trebuie să se adreseze medicului de familie și sub nicio formă să nu ezite să-și vaccineze copilul”

 

După o absență de trei luni, vaccinul antirujeolic a sosit în sfârșit în cabinetele medicilor de familie din județul Dâmbovița! Acest tip de vaccin face parte din Programul Național de Imunizare și îi protejează pe micuți de această boală, fiind foarte eficient pentru prevenirea rujeolei (pojarului). Președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu face apel la părinți să nu refuze vaccinarea copiilor, pentru că mai apar și astfel de cazuri.

„Vaccinul antirujeolic care a fost într-o pauză, pentru că nu a fost acest vaccin cam de trei luni, a sosit în cabinetele medicilor de familie. Părinții care au copii care trebuie să se vaccineze antirujeolic să se adreseze medicului de familie și sub nicio formă să nu ezite să-și vaccineze copilul. Indiferent de vârstă, chiar dacă este a treia lună de când ar fi trebuit să se vaccineze... se imunizează acum și este bine. Altă soluție nu există decât să previi. Ministerul Sănătății a spus că până la sfârșitul lunii februarie se va rezolva problema și într-adevăr din data de 1 martie a venit vaccinul. Toți medicii de familie au primit vaccinul pentru toți copiii. Vaccinul acesta se face la 12 luni, deci la un an, și pe urmă la 5 ani”, a semnalat președintele Asociației Medicilor de Familie din județul Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ziua Mondială a Apei
91.000 de salariați în județul Dâmbovița!
21 de case construite prin ANL își așteaptă chiriașii
Duminica Sfintei Cruci
Activitate informativ-preventivă la Clubul Pensionarilor
Decesele depășesc cu mult nașterile
Două mari obiective pentru primăria Raciu
287 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Masă festivă pentru doamne
Reabilitarea infrastructurii rutiere, una dintre prioritățile Primăriei RuncuPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Datul cu părerea...

George Coandă


...este la români una din stările lor naturale și care, cu vremea, a devenit un sport național care, atunci când lumea îți e mai dragă, ne încurcă rău viața. Și ne-o încurcă rău de tot. Iar când este vorba de politică și de implicațiile politicului în existența noastră socială, nu-ți vine a crede cât de mult  contează, ca influență și, de ce nu,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale